Amsterdam verkennen op hippe wandelsneakers

Lezersactie Women's Health in samenwerking met LOWA

Tien lezeressen van dé health glossy Women's Health hebben onder leiding van een bevlogen gids de Nederlandse hoofdstad verkend op de nieuwste wandelsneakers van LOWA: de FUSION en de MERGER. Ideaal voor een stadswandeling, waarbij je op een hippe schoen loopt en tegelijk het comfort ervaart van een goede wandelschoen.

In samenwerking met LOWA organiseerde de redactie van Women's Health speciaal voor haar lezeressen op vrijdag 9 juni een uniek wandelevenement in Amsterdam. Op een prachtige locatie bij het IJ kregen de dames eerst een korte introductie over LOWA door de sales manager en uiteraard een juiste schoenmeting, zodat ze daarna comfortabel op pad konden gaan.

De wandeling stond in het passende teken van 'Women of Amsterdam' en leidde de lezeressen langs verschillende plekken, waar vrouwen worden geëerd die een grote betekenis hebben gehad voor de stad. De gezellige dag werd afgesloten wederom bij het IJ met een vrijmibo en de dames kregen leuke goodies mee naar huis.

Het evenement was een perfecte gelegenheid om extra aandacht te geven aan de LOWA 'wandelsneakers' onder deze doelgroep! LOWA en de redactie besteden nog aandacht aan deze leuke dag in de volgende gedrukte editie van Women's Health Magazine en uiteraard ook online.

<