Wil jij vanaf nu altijd op de hoogte zijn?

Volg ons Instagram account via @rollerbladenederland

Rollerblade nodigt skateliefhebbers uit om deel uit te maken van hun levendige community via social media. Volg Rollerblade Benelux op het nieuwe officiële Instagram account (@rollerbladenederland) om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inspirerende verhalen uit de skategemeenschap.

Op het Instagram account deelt Rollerblade boeiende content, waaronder foto's en video's van enthousiaste skaters, tips en tricks om je vaardigheden te verbeteren, en aankondigingen van nieuwe producten. Mis geen enkel moment en volg Rollerblade Benelux op social media. Heb je zelf leuke skate content? Join the skate revolution en tag @rollerbladenederland op Instagram.

Rollerblade is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van inline skates. Het merk Rollerblade heeft een belangrijke rol gespeeld in de popularisering van inline skaten als recreatieve en sportieve activiteit.

De inline skates van Rollerblade onderscheidden zich van traditionele rolschaatsen door het gebruik van een enkele rij wielen in plaats van de vier wielen in een rechthoekige opstelling. Deze nieuwe ontwerpen gaven skaters een betere wendbaarheid en een soepelere rit, waardoor inline skaten populairder werd dan ooit tevoren. In de daaropvolgende jaren groeide Rollerblade uit tot een toonaangevend merk in de inline skates-industrie. Het merk bracht constant nieuwe modellen uit die waren aangepast aan verschillende doelgroepen, van recreatieve skaters tot professionele atleten. Rollerblade heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van verschillende technologische innovaties, zoals betere sluitsystemen, comfortabele voeringen en duurzame frames. Met hoogwaardige producten blijft Rollerblade de favoriet van skaters van alle niveaus.