LOWA viert haar verjaardag!

10 x 10km wandelen in de Benelux

Sta even stil bij deze mijlpaal in de geschiedenis van LOWA. Of kom juist in beweging, want de schoe­nen­fa­brikant bestaat 100 jaar! Ter ere van het 100-jarig bestaan, heeft LOWA in samenwerking met Komoot een collectie samengesteld van 10 Tours, die elk 10 kilometer lang zijn (totaal 100km). Je vindt de wandelingen in België, Nederland en Luxemburg. Ze lopen over heide, door bossen, heuvelachtig terrein en langs de kust. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze over natuurlijk terrein lopen, zodat je een écht outdooravontuur beleeft.

10x10km wandelroutes
Wandelen is een leuke en sportieve manier om te genieten van de natuurlijke omgeving, de gezondheid te verbeteren en sociale connecties te versterken. Het wandelen van deze 10 x 10km routes laat je genieten van de buitenlucht en de prachtige landschappen in de Benelux. Een route door een prachtig park, een wandeling langs de kust, een tocht door het bos of een wandeling door de historische straten van een stad. We hebben overal aan gedacht!

Elmar van Thru-hiking heeft bijvoorbeeld één route van 10km uitgewerkt over de Utrechtse Mountain Trail. De route doorkruist mooie Kaapse bossen en geeft de mogelijkheid om de uitkijktoren te beklimmen met zicht op Utrecht en Amersfoort. Onderweg passeer je een aantal monumentale landgoederen en op de helft van deze route zit een horecagelegenheid.

Bijzonder praktisch: alle tochten zijn rondwandelingen, zodat je na 10 kilometer gemakkelijk weer bij je vertrekpunt uitkomt. Trek je LOWA wandelschoenen aan en ga op pad!

100 jaar LOWA
Een ongelooflijke tijd vol spannende momenten, innovatieve schoenenontwikkelingen, fantastische outdoor ervaringen en indrukwekkende mensen die LOWA hebben gemaakt tot wat we nu hebben. Wat in 1923 begon in een kleine werkplaats in het ouderlijk huis van Lorenz Wagner, is tegenwoordig een internationaal merk dat in meer dan 80 landen wordt verkocht. Met constante evolutie van het product en continue klantgerichtheid is LOWA erin geslaagd het merk met succes uit te bouwen. In al die jaren is LOWA haar drie belangrijkste pijlers nooit vergeten: het leveren van de hoogste kwaliteit, de beste pasvorm en het meeste comfort.

Benieuwd naar alle LOWA wandelroutes? Deze vind je via onderstaande link.

LOWA 10x10km wandelroutes