Luister nu naar de arena zwempodcast!

Zwemjournaliste Nanda van Heteren gaat in gesprek met diverse zwemmers en experts

Je kunt natuurlijk tijdens het werken, wandelen of huishouden naar muziek luisteren, maar een podcast is minstens zo leuk om te luisteren. En wat helemaal leuk is: arena heeft nu haar eigen podcast! In ‘De arena zwempodcast’ gaat zwemjournaliste Nanda van Heteren in gesprek met verschillende wedstrijdzwemmers, collega’s uit de zwemwereld en experts. Het resultaat? Een informatieve podcast vol diepgaande gesprekken, handige informatie en inspiratie, die voor zwemmers herkenbaar én leerzaam is. Hieronder vertellen we je meer over de podcast van arena!

Je kunt de eerste aflevering van ‘De arena zwempodcast’ nu luisteren via Spotify, Soundcloud én op de arena website via de link onderaan dit bericht. In deze aflevering praat Nanda met influencer Melissa Buijens over de weg die zij in de zwemwereld heeft afgelegd, welke obstakels ze tegenkwam en hoe ze hiermee omging. Ook vertelt ze alles over haar favoriete arena product, de snorkel.

In de tweede aflevering van de podcast vertelt masterzwemmer Rob Hanou, aan de hand van een heftige anekdote uit het verleden, waarom de arena jammer zijn favoriete product is. In aflevering drie praat Nanda met paralympisch kampioene Lisa Kruger over onder andere haar mooiste zwemherinnering en de Paralympische Spelen in Parijs. Maar, niet alleen zwemmers komen aan het woord. In de vierde aflevering blikt Jos Bosman terug op zijn loopbaan als official én kijkt hij vooruit. Triatleet Suzanne Brummel vertelt in aflevering vijf alles over haar overstap van wedstrijdzwemmen naar triatlon en in de zesde aflevering gaat Nanda in gesprek met drievoudig paralympisch kampioen Rogier Dorsman. Rogier, die een visuele beperking heeft, zwemt omdat hij het leuk vindt. Dit was vroeger al zo en in zijn professionele carrière nog steeds. In de laatste aflevering praat Nanda met Marrit Steenbergen, specialist op het gebied van de 100 en 200 meter vrije slag.

We wensen je veel luisterplezier met ‘De arena zwempodcast’!

Foto: Kees-Jan van Overbeeke van www.ZwemSportFoto.nl

Link 'De arena zwempodcast'