WeLeaf Boektour

Een nieuwe uitdaging voor onze ORTLIEB Ambassadeurs

Waarschijnlijk kennen jullie ORTLIEB Brand Ambassadeurs Zoë en Olivier inmiddels wel. Ze zijn ook beter bekend als WeLeaf en reizen al een aantal jaar de wereld rond op #eigenkracht. Zo hebben ze al 26 verschillende landen bezocht en meer dan 40.000 kilometer afgelegd!

WeLeaf reist op diverse manieren de wereld rond: fietsend, wandelend, skiënd, zeilend en kanoënd. Zoë en Olivier begonnen in 2016 aan hun wereldreis. Om dit geweldige avontuur vast te leggen, kwam in oktober 2021 hun boek ‘Op Eigen Kracht’ uit. Nu, anderhalf jaar later ligt de Engelse vertaling ‘Leaving the Comfort Zone - The Adventure of a Lifetime’ in de winkel. Sinds 13 april is het Engelstalige boek in alle boekhandels in Europa verkrijgbaar. En eind juni is de rest van de wereld aan de beurt!

Boektour Europa
Om de komst van hun Engelse boek te vieren, is het stel inmiddels in Lillehammer met de fietsen in de trein gestapt en op een tocht door Europa vertrokken! Op meerdere plekken geven ze boeklezingen en introduceren het publiek met hun boek en talloze avonturen.

Ze reizen door Zweden en Denemarken op weg naar hun uitgever in Berlijn en vanaf daar beginnen Zoë en Olivier aan de Bikepacking Trans Germany trail tot aan de Zwitserse grens. Daarna gaan ze weer naar het noorden door het Zwarte Woud. Op de terugweg naar Noorwegen geven ze een aantal presentaties bij bedrijven en misschien in Museum M in Leuven. Half mei is WeLeaf weer terug in Noorwegen.

Boektour VS
Deze zomer gaan Zoë en Olivier ook op boektour naar de VS, hier willen ze hun droom waarmaken en een paar maanden te paard rondtrekken! Waar, wat en hoe weten ze nog niet precies.

Benieuwd naar de avonturen van WeLeaf? Volg hun reis via onderstaande links.

®WeLeaf

WeLeaf Website
<