NL FR EN

Nieuw design voor duurzame klassieker

De deuter Gogo heeft een make-over gekregen

Een daypack is ideaal voor een dag in de stad of gewoon voor het leven van alledag. Om alle aspecten van het dagelijks leven aan te kunnen, biedt een goede daypack een perfecte combinatie van een tijdloos design en een functioneel draagcomfort. Met de vernieuwde Gogo heeft deuter haar klassieker een update gegeven: een urban design en comfort zonder compromissen maken van de Gogo dé ideale daypack. En net zoals duurzaamheid een belangrijk onderdeel in ons dagelijks leven is, is dit ook belangrijk voor de Gogo. Voor een kleine rugzak maakt de Gogo een groot statement op het gebied van duurzaamheid!

Van het op een comfortabele manier meenemen van werkdocumenten tot het makkelijk meenemen van alles wat je nodig hebt tijdens een dagje uit, de Gogo van deuter is onmisbaar tijdens woon-werk verkeer, een dag shoppen of een dagje erop uit. Deze eigentijdse rugzak biedt plaats aan al je benodigdheden, zoals je smartphone, documenten, waterfles en lunchbox.

Het bekende deuter Airstripes rugsysteem heeft een minimaal contactoppervlak en ergonomisch gevormde schouderbanden, wat zorgt voor een aangename ventilatie. Een verstelbare borstgordel en heupband (apart verkrijgbaar) houden de rugzak stevig op z’n plek, hoe hectisch je dag ook is. Dankzij een tweewegrits kom je makkelijk bij je spullen in het hoofdvak, terwijl een ritsvak aan de bovenkant, een vak met sleutelclip voor waardevolle spullen en zijvakken nog eens extra opbergruimte bieden.

Volledig gemaakt van gerecyclede PET flessen
De Gogo maakt een groot statement op het gebied van duurzaamheid. De rugzak is namelijk volledig gemaakt van gerecyclede PET flessen, 18 flessen van 0,5 liter om precies te zijn. Daarnaast is deze bluesign® rugzak Green Button gecertificeerd en PFC vrij. Maar, er is meer: deuter compenseert alle onvermijdelijke uitstoot die vrijkomt tijdens de productie en het transport van de Gogo door te investeren in sociale projecten en klimaatprojecten.

De Gogo mag dus met recht een duurzame rugzak genoemd worden!