Nieuw seizoen, nieuwe kleur voor Injinji

Ultra Run damessokken: optimaal comfort tijdens vele kilometers

Als je vele kilometers hardloopt, is het wel zo fijn om sokken aan te hebben die zowel comfort als ondersteuning bieden. De Ultra Run sokken van Injinji doen dat! De sokken in deze collectie zijn over de gehele lengte voorzien van zacht badstof om de impact van zware runs en trainingen op de voeten te verzachten. Voor zomer 2023 lanceert Injinji een nieuwe kleur voor de Ultra Run damessokken. Benieuwd naar de kleur? Hieronder vertellen we je er alles over.

Bij de Ultra Run sokken van Injinji is elke teen gescheiden, waardoor huid-op-huid contact tussen de tenen wordt geëlimineerd en blaren worden voorkomen, terwijl gebreide lijnen aan de onderkant van het voetbed extra ondersteuning van de voetboog bieden. De No-Show lengte komt tot net onder de enkel en is voorzien van een heel tab die schuren tegengaat en voorkomt dat de sok in je schoen zakt. De iets hogere Mini-Crew lengte beschermt je enkels en houdt vuil buiten. De Crew variant valt tot halverwege de kuit en heeft in de damesversie mesh golven om de benen koel te houden.

Voor zomer 2023 heeft Injinji een nieuwe basiskleur van de Ultra Run voor dames aan de collectie toegevoegd. De Women’s Ultra Run No-Show, Mini-Crew en Crew zijn vanaf het nieuwe seizoen ook standaard verkrijgbaar in de kleur slate. Uiteraard zijn de Ultra Run sokken ook in opvallendere kleuren verkrijgbaar.

Video: voordelen van Injinji teensokken