NL FR EN

Vernieuwde Running collectie van Injinji

Verbeterde constructie, meer duurzaamheid en optimale ondersteuning

Innovatie en groei vormen de kern van het ontwerpproces bij Injinji, waardoor het merk constant op zoek is naar nieuwe manieren om haar producten te verbeteren. Voor het nieuwe seizoen is Injinji daar wederom in geslaagd: de bestverkochte Running sokken zijn compleet vernieuwd! Door waardevolle feedback van klanten én experts heeft Injinji zowel de essentiële voordelen van de sokken behouden als nieuwe features toegevoegd. De constructie van onder andere de Run Lightweight en de Run Original Weight, beide in de No-Show en Mini-Crew uitvoering, heeft een update gekregen. Daarnaast is de duurzaamheid aanzienlijk verbeterd, zorgen de sokken voor een betere ondersteuning van de voetboog én is de anatomische pasvorm aangepast.

Redefine your run met de vernieuwde Running collectie
Optimale bewegingsvrijheid zonder beperkingen en minder kans op blaren, de hardloopsokken van Injinji zijn perfect voor elke run. De vernieuwde sokken bieden nu nog meer comfort en bescherming, wat weer zorgt voor betere prestaties. Zo zijn de sokken gemaakt van COOLMAX® EcoMade materiaal, wat vocht perfect afvoert. Een bovenkant van mesh zorgt voor ademend vermogen en optimale ondersteuning van de voetboog en een gestroomlijnde, anatomisch gevormde pasvorm zorgen voor een heerlijk draagcomfort.

Van een trainingsrondje tot een marathon, hardloopsokken van Injinji beschermen de voeten in elke schoen, en dat kilometers lang.