Veiligheid, draagcomfort en een modern design

Getest Junior Rocket Visor

In de winter vinden kinderen niks leuker dan de hele dag ravotten in de sneeuw. Als ze dan ook nog kunnen skiën, is het feest helemaal compleet! Tijdens hun ski avonturen in de sneeuw is een helm onmisbaar. En daarvoor ben je bij Uvex aan het juiste adres. De Junior Rocket Visor is makkelijk in het gebruik en combineert functionaliteit met een perfecte styling.

Deze winter heeft ‘KIDS in de bergen’ de Uvex Junior Rocket Visor getest. Met ons delen ze hun ervaring.

KIDS in de bergen vertelt; ‘Als ik de doos openmaak en de Uvex helm uitpak merk ik meteen dat de helm erg licht is, dat is fijn. De buitenkant is sterk en voelt stevig aan en de binnenkant is daarentegen heerlijk zacht. De skihelm heeft een mooie roze kleur met witte stippen op de achterzijde. Onze dochter is nieuwsgierig en komt ook even kijken. ‘Is dat mijn skihelm?’ wijzend naar de helm. Ik geef haar de skihelm en ze bekijkt hem aandachtig. ‘Mag ik hem op?’ vraagt ze’.

KIDS in de bergen vertelt verder; ‘De helm sluit mooi aan zonder dat hij knelt. Ook bedekt de helm goed de oren en de achterkant van het hoofd, zodat beide lekker warm blijven. Daarnaast heeft de Junior Rocket Visor een ventilatiesysteem met luchtgaten aan de achterzijde. Hoe lang onze dochter de Uvex Junior Rocket Visor ook op heeft, ze heeft geen last van ‘zweetharen’ als ze de helm weer afdoet’.

‘De skihelm is top, zelfs na het skiën wil ze de helm ophouden. Hoelang ze de helm ook op heeft, hij blijft lekker zitten en irriteert of knelt nergens. Als beginnende skiër maakt ze geregeld een kleine val en ook dan blijft de helm goed op zijn plaats. Het vizier is ook fijn. Als het begint te sneeuwen kan ze zelf met één hand het vizier makkelijk dicht doen, ook met haar handschoenen aan. Ik vind een kinderhelm met vizier echt een aanrader, geen gedoe meer met losse skibrillen die van de helm afglijden’. In plaats van een skibril zorgt het grote, licht gespiegelde vizier met contrastverhogende lasergold lite tint en Uvex supravision® anti-fog coating voor een perfect zicht.

KIDS in de bergen concludeert; ‘De Junior Rocket Visor van Uvex is een kwaliteitsproduct. Dat zie je aan alles, de mooie afwerking, de pasvorm en het overall design. Logischerwijs zie je die kwaliteit terug in de prijs. Ik vind de investering het meer dan waard’.

Benieuwd naar de gehele review van KIDS in de bergen? Klik dan op bijgevoegde link.

KIDS in de bergen - Uvex review