NL FR EN

arena in de kleuren van het Great Barrier Reef

Limited edition van de Powerskin: Calypso Bay collectie

Meer dan 2.900 riffen en 900 eilanden, verspreid over een gebied van maar liefst 334.400 kilometer: het Great Barrier Reef is bij uitstek het grootste koraalrif ter wereld. In het land van dit koraalrif, Australië, is op 13 december het WK Kortebaan van start gegaan. Een mooie gelegenheid voor arena om een limited edition van de Powerskin Carbon Series op de markt te brengen! ‘Deze gloednieuwe collectie is een ode aan onze oceanen en hun biodiversiteit’, aldus arena.

De kleuren van de nieuwe Calypso Bay Powerskins zijn geïnspireerd op de kleuren van het Great Barrier Reef, wat voor een kleurrijke collectie zorgt. De kleuren luisteren naar de namen Calypso Bay, Biscay Bay en Soothing sea en worden uitgebracht in de Carbon Air2, Carbon Glide en Carbon Core FX voor zowel dames (Open back) als heren (jammer). Naast deze geweldige kleuren zitten de Powerskins uit de Carbon Series vol innovatieve features .

Carbon vezels: het geheim achter ongeëvenaarde compressie en flexibiliteit
Wist je dat een carbon vezel tien keer sterker is dan staal en wel 80% lichter? De racepakken en jammers uit de Calypso Bay collectie zijn allemaal voorzien van carbon vezels. Carbon Fiber is het ultieme materiaal voor prestatie en snelheid, van F1 auto’s tot aan spaceshuttles. Na jaren van uitgebreid onderzoek heeft arena een revolutionaire manier ontdekt om flexibele strengen van dit materiaal te integreren in de stof van alle Carbon racepakken. Hierdoor kunnen zwemmers ongekende prestaties en kracht leveren, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit en bewegingsvrijheid.

Eer de oceanen, hun biodiversiteit én het Great Barrier Reef met de limited edition Calypso Bay Powerskins van arena.