NL FR EN

Optimaal comfort voor ambitieuze ultrarunners

Nieuw in de LOWA ALL TERRAIN RUNNING collectie: de FORTUX (Ws)

LOWA maakt al 100 jaar kwalitatief hoogwaardige outdoorschoenen voor uitdagende avonturen in de natuur en voor het nieuwe seizoen voegt het merk een nieuw component aan haar collectie toe: snelheid. Het ALL TERRAIN RUNNING segment is een nieuwe mijlpaal voor LOWA en een logische stap richting de toekomst. De schoenen in deze collectie combineren de jarenlange ervaring in het ontwerpen van gripvaste buitenzolen, perfecte afroleigenschappen en het best mogelijke comfort met een nieuw gebruiksgebied. Vooral tijdens een ultra trail is je lichaam blij met elk beetje comfort en laat de FORTUX (Ws) van LOWA daar nou net veel van bieden. Dankzij de demping, het extra volume in de voorvoet en het hoge draagcomfort is dit model echt voorbestemd voor lange tochten. Wat de FORTUX (Ws) van LOWA allemaal te bieden heeft? Je leest het hieronder.

Maximaal comfort en een minimaal gewicht zijn essentieel als het aankomt op schoenen voor ultralange afstanden, Uitgerust met de speciale LOWA TRAC zoolconstructie, heeft deze schoen een sticky rubberen LOWA TRAC buitenzool met een bijzonder uitgesproken DYNEVA tussenzool met hoge rebound over de gehele lengte. De licht gebogen rockerconstructie staat garant voor het beste comfort, juist als de kilometers gaan tellen.

De schacht is uit één stuk materiaal gemaakt en heeft geen onnodige naden, waardoor drukpunten worden voorkomen. De combinatie van het materiaal van het bovenwerk en REPTEX SPORT maakt de FORTUX (Ws) ontzettend duurzaam. Een lichtgewicht, naadloze constructie van de tong zorgt voor een unieke combinatie van comfort en ademend vermogen, terwijl padding rondom maximaal comfort garandeert.

Ambitieuze ultralopers, hardlopers of lange-afstandswandelaars moeten volledig op hun schoenen kunnen vertrouwen, zeker tijdens de laatste kilometers naar het einddoel. En dat is precies het moment dat de FORTUX (Ws) ervoor zorgt dat zelfs de meest vermoeide benen met hun laatste kracht de prestatie volbrengen.