NL FR EN

De perfecte keuze voor topprestaties

Nieuw ALL TERRAIN RUNNING model van LOWA: de AMPLUX (Ws)

De nieuwe AMPLUX (Ws) trailrunningschoen levert betrouwbare topprestaties op elk terrein. Hoe? Door het totaalpakket. Dit comfortabele model verenigt alle belangrijke eigenschappen die nodig zijn voor het afleggen van korte, middellange en lange afstanden. Met een gewicht van slechts 310 gram en voorzien van de slimme LOWA TRAC zoolconstructie, zorgt de 6 millimeter drop van deze trailrunning schoen langdurig voor maximaal comfort tijdens zowel cross country trainingen als wedstrijden. Met de nieuwe ALL TERRAIN RUNNING collectie bereikt LOWA opnieuw een mijlpaal in haar succesverhaal. De schoenen in deze collectie zijn ontworpen om uit te blinken op veeleisend terrein en om uitzonderlijke prestaties te leveren. Hieronder lees je alles over wat de AMPLUX (Ws) te bieden heeft.

Bij geen andere sport krijg je met zoveel verschillende terreinen te maken als bij trailrunning. Uitdagende paden, zachte grond onder bomen, gras met dauw en harde bospaden, de AMPLUX (Ws) kan alles aan. De triple density tussenzool is over de gehele lengte voorzien van DYNEVA demping. De tussenzool, die uit twee componenten bestaat, zorgt voor extra demping bij de achtervoet en voor geleiding en directe feedback bij de midden- en voorvoet. Een zachter gedeelte bij de hiel zorgt voor optimale demping tijdens het landen van de voet.

Een extra met carbon verstevigde nylon plaat minimaliseert het verlies van energie en zorgt ervoor dat scherpe objecten niet door de zool kunnen dringen. Met de licht gedraaide studs bijt de gripvaste buitenzool zich echt in de grond vast, wat zorgt voor de noodzakelijke grip op elk terrein en een perfecte tractie tijdens snelle bewegingen. Omdat het upper van de schoen uit één stuk materiaal is gemaakt, zonder onnodige naden, worden drukpunten voorkomen. De combinatie van het materiaal van het upper en REPTEX SPORT PU verstevigingen maakt de AMPLUX (Ws) ontzettend duurzaam. Een lichtgewicht, naadloze tongconstructie zorgt voor een unieke combinatie van comfort en ademend vermogen. Padding bij het boord en bij de hiel draagt dan weer bij aan de perfecte balans tussen comfort en wendbaarheid.

Wat echte allrounders, zoals de AMPLUX (Ws), zo bijzonder maakt? Ze laten geen wens onvervuld. Of het nu gaat om een training of een wedstrijd, in de bergen of op vlak terrein: de lichtgewicht AMPLUX (Ws) is de perfecte keuze voor het bereiken van topprestaties, waar je ook rent.