NL FR EN

Lichtgewicht = sneller op de trails

Op zoek naar kilometers en hoogte met de LEKI Ultratrail FX.One Superlite

Door heuvels, bossen en bergen, via steile single tracks en gravelpaden. Genieten van de mooie uitzichten en je weg zoeken door de natuur, dát is trailrunning. Tijdens het trailrunnen ga je de uitdaging met jezelf aan, zoek je de grenzen van je kunnen op én zie je de mooiste plekken van de wereld. Onmisbaar tijdens het trailrunnen: goede stokken. Trailrunning stokken kunnen helpen om je evenwicht te bewaren en de krachten op je benen te verminderen, maar ook om je klimkracht te vergroten wanneer je rent door een heuvelachtig gebied. De LEKI Ultratrail FX.One Superlite is onder andere voorzien van de Trail Shark, de eerste grip die speciaal voor trailrunning is ontwikkeld. Daarnaast zijn alle onderdelen van deze vouwstok te vervangen, vaak door jezelf, wat ook nog eens goed voor het milieu is. Hieronder lees je wat de Ultratrail FX.One Superlite nog meer te bieden heeft.

De Ultratrail FX.One Superlite van LEKI ondersteunt je perfect tijdens het maken van kilometers en hoogtemeters. Dit model is voorzien van de nieuwe Trail Shark, het eerste grip-strap systeem dat 100% voor trailrunning is ontwikkeld. Dankzij de nieuw ontworpen luchtkanalen is de grip 30% lichter dan het bekende Shark systeem. De Shark Frame Strap Mesh past als een handschoen en brengt de kracht direct over naar het midden van de stok. Dankzij de slanke vorm van de Shark grip kun je de strap snel en makkelijk in- en uitklikken, zelfs met je ogen dicht! De gripverlenging zorgt voor meerdere gripopties. De stok kan eenvoudig worden opgevouwen.

Met een pakmaat van slechts 35 centimeter en een gewicht van 137 gram bij een lengte van 120 centimeter, is de Ultratrail FX.One Superlite een onmisbare metgezel voor jouw volgende race!

Video: LEKI Trail Shark