NL FR EN

Ga je eigen weg met de Makalu FX Carbon van LEKI

Maximaal comfort dankzij de Aergon Air grip

Wandelen met LEKI trekkingstokken heeft ontzettend veel voordelen: het is gezond en geeft meer comfort, uithoudingsvermogen en veiligheid. Je traint meer spiergroepen, waardoor je sterker wordt en meer kracht uit je bewegingen kunt halen. De Makalu FX Carbon is een absolute LEKI klassieker, waar je tijdens jouw tochten door de bergen optimaal op kunt vertrouwen. Voor het nieuwe seizoen is dit model uitgerust met de Aergon Air grip, dé ultieme trekking grip. Deze grip biedt maximale ergonomische ondersteuning, controle en een comfort als nooit tevoren. Wist je trouwens dat 'FX' staat voor 'Foldable Exchangeable'? Alle onderdelen van de Makalu FX Carbon zijn na schade (vaak door de gebruiker zelf) te vervangen. Goed voor het milieu dus! Hieronder lees je wat de Makalu FX Carbon nog meer te bieden heeft.

De Makalu FX Carbon van LEKI is jouw metgezel voor elk avontuur in de bergen. Dé highlight van dit model is de Aergon Air grip. De speciale hollow core technologie combineert een lichtgewicht constructie met grote, ondersteunende oppervlakken die aan alle ergonomische eisen van je hand voldoen. Het volledig rubberen oppervlak zorgt tevens voor maximale grip en controle als je bergaf gaat. De schuine hoek ondersteunt je pols voor een optimale geleiding en plaatsing van de stok en draagt bij aan de veiligheid op de berg. Ga je bergop, dan biedt de gripverlenging extra gripopties.

Met de Lock Security Strap Skin 4.0 kun je de strap perfect aan je hand aanpassen, wat zorgt voor optimale controle en een nauwkeurige plaatsing van de stok mogelijk maakt. Dankzij het Speed Lock 2 Plus systeem kan de lengte van deze carbon vouwstok in enkele seconden aangepast worden.

De Makalu FX Carbon is jouw betrouwbare partner voor in de bergen!