NL FR EN

Het allereerste duurzame, door de FINA goedgekeurde racepak

Powerskin ST Next van arena: lichter, sneller en groener

Met trots introduceert arena de volgende generatie racepakken: ST Next. Met ST Next is arena wereldwijd het eerste merk dat een duurzaam racepak op de markt brengt, een ware revolutie. In vergelijking met de ST 2.0 is deze vernieuwde versie 20% lichter, wat resulteert in minder wateropname en minder weerstand. Lees hieronder alles over de unieke ST Next van arena.

De specifieke kenmerken van het nieuwe materiaal zorgen voor langduriger compressie en een langere levensduur. Daarnaast is de ST Next gemaakt van duurzame materialen. Meer dan 60% van de garens die bij de productie worden gebruikt, is afkomstig van afval dat anders op de stortplaats terecht zou zijn gekomen. Dankzij de goedkeuring van de FINA is de ST Next het eerste racepak van duurzame materialen dat geschikt is voor wedstrijden.

Vermindering van afval bij elke slag
Draag je de ST Next, dan profiteer je van verbeterde prestaties en draag je tegelijkertijd bij aan de vermindering van afval, elke slag weer. Verstevigde schouderbanden zorgen voor meer comfort en duurzaamheid. Je core en benen krijgen te maken met langdurige compressie en worden optimaal ondersteund. De extra flexibele, gebreide stof zorgt voor topprestaties op hoog niveau. De ergonomische constructie met platte naden zorgt voor een perfecte pasvorm.

Deze limited edition promoot duurzaamheid met een unieke, op de oceaan geïnspireerde print. De volgende generatie is nog nooit zo groot geweest!