NL FR EN

Op zoek naar echte toegevoegde waarde voor jouw evenement?

Huur de LOWA Experience Trailer: testen, beleven én persoonlijk contact!

Tijdens de Wandeldag die Het Nationaal Park de Hoge Veluwe in oktober voor de 17e keer organiseerde, konden wandelaars heerlijk genieten van het herfstige landschap, terwijl ze zich lieten informeren door de natuurgidsen die langs de diverse wandelroutes stonden. Voor LOWA, partner van Het Nationaal Park de Hoge Veluwe, was deze dag een perfecte kans om de wandelaars kennis te laten maken met het merk en hen het comfort van LOWA wandelschoenen persoonlijk te laten ervaren.

De LOWA Experience Trailer werd in alle vroegte geplaatst en de deuren waren nog niet open of de trailer werd al overspoeld met enthousiaste wandelaars! Ze hadden reeds vernomen dat LOWA op de Wandeldag aanwezig zou zijn en sommigen hadden daarom hun eigen wandelschoenen niet eens aangedaan of meegenomen. Het werd een drukke dag voor onze LOWA crew, vól met bijzondere ontmoetingen, interessante gesprekken en vrolijke momenten. Maar het gevoel te hebben dat je van betekenis hebt kunnen zijn voor je bezoekers is natuurlijk de grootste beloning na zo'n enerverende dag!

Ook in 2023 is de LOWA Experience Trailer is er weer helemaal klaar voor om de hele Benelux door te rijden en de leukste wandelevenementen te bezoeken!
Organiseer jij volgend jaar een wandelevenement en wil jij jezelf profileren als dé wandelspecialist in jouw regio? Overweeg dan zéker om de Lowa Experience Trailer te huren!

Connectie en interactie tussen LOWA en de wandelaar staat centraal:
de bezoekers krijgen de gelegenheid om verschillende topmodellen van LOWA te testen én daarnaast op een leuke en interactieve manier kennis te maken met het merk. Gekwalificeerde LOWA medewerkers voorzien de bezoekers van persoonlijk en deskundig advies over de testmodellen aan boord. Deze zijn speciaal geselecteerd voor lange afstandswandelingen op asfalt. Een geavanceerd uitleen- en registratiesysteem maakt het mogelijk dat de wandelaars direct, of na afloop van het evenement, het geteste model online kunnen bestellen.

Staat het belang van de wandelaar tijdens jouw wandelevenement voorop?
Wil je de betrokkenheid van je bezoekers vergroten en je evenement nog meer tot leven brengen? Aarzel niet langer en vul het reserveringsformulier in dat je vindt op de website van LOWA of klik op de link onderaan dit bericht!

Na ontvangst van je aanvraag stuurt onze coördinator je alle benodigde informatie met betrekking tot het huren van de trailer.

Reserveringsformulier LOWA Experience Trailer