NL FR EN

Hippe, functionele crossbody tassen voor stad en trail

De nieuwe Passway collectie van deuter

Wie had ooit gedacht dat een fanny pack, heuptas of hoe je het ook wilt noemen, weer in de mode zou komen? Maar, in plaats van ze te verbergen onder je shirt, zijn de heuptassen van nu praktische alternatieven voor een rugzak voor tijdens het fietsen, wandelen of rondslenteren door de stad. En daarom heeft rugzak pionier deuter de Passway collectie ontwikkeld, met duurzame, functionele en stijlvolle crossbody tassen. Door de straten van een stad dwalen of boarden voor je volgende vlucht, de Passway tassen bieden genoeg plaats aan al je onmisbare spullen én worden ook nog eens duurzaam gemaakt.

Skaters dragen ze, yogamoeders, wandelaars, festivalliefhebbers en vaders in het café. Zelfs zakenmensen en feestbeesten in de nachtclub dragen ze. Heuptassen zijn weer helemaal in en ook nog eens ontzettend praktisch. En, ze hoeven niet eens om de heupen te worden gedragen. Draag de tas schuin over je schouder, op je buik of op je rug, alles kan. Dat is ook de reden dat deuter deze heuptassen ‘crossbody tassen’ noemt.

Georganiseerd en stijlvol
De nieuwe deuter crossbody tassen zijn verkrijgbaar in verschillende moderne, gedekte kleuren, in twee verschillende maten. De Passway 2, met een inhoud van twee liter, heeft genoeg plek voor waardevolle spullen, make-up en alles wat je verder in de stad nodig hebt. De Passway 4 + 1 heeft een handige uitbreiding met rits, waardoor de tas een inhoud van vijf liter heeft. Hierdoor heeft de tas genoeg plek voor reisdocumenten en je kunt zelfs een tablet opbergen in het gepolsterde hoofdvak. Kleine, handige vakken in beide modellen zorgen ervoor dat je je spullen overzichtelijk op kunt bergen. De schouderband is bij beide modellen afneembaar.

Duurzaam en een hoge kwaliteit
De Passway crossbody tassen van deuter zijn een lichtgewicht, praktisch alternatief voor een rugzak. Daarnaast zijn ze ook nog eens op een sociaal en milieu verantwoordelijke manier gemaakt. De Passway 2 is gemaakt van 12 gerecyclede 0,5 liter PET flessen, voor de Passway 4 + 1 worden 19 flessen gebruikt. Beide modellen zijn Green Button gecertificeerde bluesign® producten, zijn klimaatneutraal en, net zoals alle andere deuter producten, PFC vrij.