Design voor op de fiets

Nieuw van ORTLIEB: de Back-Roller Design en Velocity Design

Echte ORTLIEB klassiekers in een modern jasje, zo kun je de Back-Roller Design en Velocity Design het beste omschrijven. Beide modellen hebben natuurlijk alle ORTLIEB features, maar dan met een stijlvol design. De Back-Roller is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, Trees en Pistachio, en de handige Velocity in de stijlvolle Trees uitvoering. Welk design je ook kiest, met deze tassen ga je stijlvol op pad!

Back-Roller Design
De Back-Roller is een echte klassieker van ORTLIEB en niet meer weg te denken uit de fietswereld. De enkele Back-Roller Design is voorzien van het praktische Quick-Lock2.1 bevestigingssysteem met zelfsluitende haken, waardoor je de tas snel en makkelijk aan praktisch elke bagagedrager kunt hangen. Mochten de buizen van jouw bagagedrager dunner zijn, dan kun je eenvoudig inserts in de haken plaatsen, zodat de tas perfect aan je fiets hangt.

De binnenkant bestaat uit een hoofdvak en een mesh vak met rits, zodat je je spullen eenvoudig en netjes op kunt bergen. Dankzij de afneembare schouderband kun je de Back-Roller Design ook als schoudertas dragen. Wil je nog meer orde in je tas? De Commuter-Insert en Packing Cubes zijn apart als accessoire verkrijgbaar.

Velocity Design
Trees is de naam van het nieuwe design van de klassieke Velocity. Deze rugzak is perfect voor iedereen die wel wat design aan het dagelijks leven wilt toevoegen, maar ook niet zonder de bekende ORTLIEB features kan. De Velocity Design heeft een inhoud van 23 liter en is perfect voor naar school, de universiteit of kantoor.

Deze praktische rugzak is voorzien van een handige rolsluiting en een vak voor een laptop. Een foam rug en anatomisch gevormde schouderbanden met een borst- en heupgordel zorgen voor een optimaal draagcomfort. Extra bescherming op de hoeken gaat slijtage tegen en aan het klittenband kun je een achterlicht of fietshelm bevestigen.

Beide modellen zijn uiteraard 100% waterproof en duurzaam geproduceerd in Duitsland.