Orde in de chaos met de ORTLIEB Packing Cubes

Ideaal voor in je reistas, koffer of fietstas

Ga georganiseerd op reis met de nieuwe Packing Cubes van ORTLIEB! In deze set bundelen drie tassen de krachten om orde in de chaos te brengen. De set bestaat uit twee Packing Cubes, maat L en maat S, en de handige Toiletry Bag. Dankzij de speciale vormgeving zijn de tassen niet alleen geschikt voor in koffers en reistassen, maar houden ze ook de inhoud van bijvoorbeeld je Back-Roller of een andere ORTLIEB tas met een vergelijkbare vorm op orde.

Voorzien van verschillende vakken, een spiegeltje, een binnenvak met rits én een handige ophanghaak is de Toiletry Bag perfect voor tijdens een overnachting, of je nu in een hotel of een tent slaapt. Met de twee Packing Cubes is kreukvrij en compact inpakken kinderspel. De Packing Cube S heeft een inhoud van zes liter en is ideaal voor het opbergen van overhemden, t-shirts of schoenen, terwijl de Packing Cube L met een inhoud van 12 liter moeiteloos plaats biedt aan jassen of broeken. De lichte padding, een extra mesh vak en de mogelijkheid tot compressie maken van de Packing Cubes een must have voor elke reis!

De Packing Cubes zijn gemaakt van nylon en wegen samen 740 gram. Naast de set zijn de Packing Cubes en de Toiletry Bag ook los verkrijgbaar.