NL FR EN

Perfect voor je volgende tourtocht: de Handlebar-Pack Plus

Nieuw van ORTLIEB: waterproof stuurtas voor elk bevestigingssysteem

Geïnspireerd op de Bikepacking collectie, is de Handlebar-Pack Plus de gulden middenweg tussen tourtochten en bikepacking tochten. Afhankelijk van het specifieke doel, kan deze stuurtas met alle apart verkrijgbare bevestigingssystemen gebruikt worden. Of het nu gaat om ruw terrein en een eenvoudige, snelle montage, of de tas bedoeld is voor gebruik op een e-bike of dat het vergrendelen van het montagesysteem belangrijk is, de ORTLIEB Handlebar-Pack Plus is geschikt voor elk bevestigingssysteem. Uiteraard is deze stuurtas 100% waterproof, zodat je bagage in ieder geval wel droog blijft als je opeens in een flinke bui terechtkomt.

Met een inhoud van 11 liter is de Handlebar-Pack Plus perfect voor je volgende tourtocht. Twee gespen op de voorkant zorgen ervoor dat je de tas optimaal kunt comprimeren. De tas weegt slechts 500 gram en kan via de bovenkant gevuld worden. De bekende rolsluiting maakt de tas 100% waterdicht. Dankzij het slanke design, met een breedte van 32 centimeter, is de tas ook ideaal voor gravel- en racesturen. In de buitenvakken kun je spullen opbergen die je tijdens het fietsen bij de hand wilt hebben.

De maximale lading van de tas is vijf kilo. Om al je spullen georganiseerd op te bergen, is de Handlebar-Pack QR Inner Pocket als accessoire verkrijgbaar. Dankzij de afneembare schouderband neem je de Handlebar-Pack Plus ook eenvoudig mee als je je fiets even laat staan.