NL FR EN

Waterproof rugzak met soul

Nieuw van ORTLIEB: de Soulo

Het Duitse merk ORTLIEB staat bekend om haar producten die écht 100% waterproof zijn. Ze hebben een uitgebreide collectie fietstassen, maar ook diverse rugzakken. Voor 2023 voegt het merk een waterproof rugzak met soul aan de collectie toe, de Soulo. Deze minimalistische rugzak heeft een stijlvolle look en een handige magneetsluiting. Hieronder vertellen we je er alles over.

Met zijn cleane design omarmt de Soulo de principes van het minimalisme, wat dit model perfect maakt voor in de stad. In tegenstelling tot de basic styling, herbergt deze rugzak een schat aan features onder de grote opening met magneetsluiting. Zo zorgt de makkelijk te openen dekselsluiting met geïntegreerde diefstalbeveiliging ervoor dat je snel bij je spullen kunt. Naast een gepolsterd vak voor je laptop, heeft de Soulo ook een voorvak.

Gemaakt van PU gecoat polyester voelt de rugzak aangenaam aan. De ergonomisch gevormde schouderbanden en de ventilatiekanalen in het rugpand zorgen voor een comfortabel en optimaal draagcomfort. Deze cleane, waterdichte daypack zal snel uitgroeien tot een onmisbaar item voor tijdens tochten in de urban jungle, wat er ook op de agenda staat.

De Soulo heeft een inhoud van 25 liter en is made in Germany.