NL FR EN

Fiets op kop met X-SOCKS

Boordevol innovatieve technologieën: de Bike Race en MTB Control

De dagen worden weer langzaam langer, de kou verdwijnt en de zon laat zich steeds vaker zien, het fietsseizoen kan weer beginnen! Je hebt natuurlijk je fiets en fietskleding, maar fietssokken zijn minstens zo belangrijk. De fietssokken van X-SOCKS zitten boordevol innovatieve technologieën, waardoor jij optimaal kunt presteren. Of je nou geregeld op je racefiets stapt of je regelmatig uitleeft op een mountainbike, X-SOCKS heeft voor elke gelegenheid de ideale fietssokken.

X-SOCKS Bike Race
Bereid je goed voor op uitdagende fietstochten en neem de leiding met de X-SOCKS Bike Race. Dit unisex model vertrouwt op innovatieve technologieën, om je te helpen een nieuw level van sportieve prestaties te bereiken. De bewezen Suppronation X-Cross Bandage omhult het gebied bij de enkel, wat zorgt voor optimale stabiliteit. Het vernieuwde AirConditioning Channel 4.0 zorgt voor perfecte ventilatie, helemaal tot onder de voet. De AirFlow Ankle Pads 4.0 en de geoptimaliseerde Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector 4.0 zijn onderdeel van een uitgekiend systeem dat de voet beschermt tegen drukpunten, wrijving en impact. Tot slot zorgen de slipvaste Grip Slides voor een efficiënte krachtoverdracht van de voet, via de schoen, naar de pedalen.

X-SOCKS MTB Control
Nog meer comfort en een betere performance tijdens het mountainbiken? Het kan met de X-SOCKS MTB Control! Dit unisex model van de nieuwste generatie X-SOCKS is voorzien van een geweven Suppronation voetbed, dat elke beweging perfect ondersteunt. Het AirConditioning Channel 4.0, dat bovenaan smaller is, maakt gebruik van een innovatief pompeffect voor optimale luchtcirculatie tot onder de voet. Naast de Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector 4.0 met z’n verbeterde gepolsterde zones, zorgen de AirFlow Ankle Pads 4.0 voor effectieve bescherming van de gevoelige gebieden boven de hiel en de enkel. De MTB Control is tevens verkrijgbaar in een waterafstotende Water Repellent versie.

Met de fietssokken van X-SOCKS laat je iedereen tijdens het fietsen achter je!