NL FR EN

Rugzak en fietstas in één

Nieuw van ORTLIEB: de veelzijdige Vario PS

Is het nou een rugzak of een fietstas? Met de veelzijdige en innovatieve Vario PS van ORTLIEB hoef je jezelf deze vraag niet meer te stellen. Sneller dan ooit transformeer je de Vario PS van een rugzak naar een fietstas. Aan de ene kant is deze tas voorzien van het bekende Quick-Lock bevestigingssysteem, aan de andere kant heeft de tas een gewatteerd draagsysteem met borstband en ergonomisch gevormde schouderbanden. Een flap met geïntegreerd vak bedekt de kant die niet gebruikt wordt. Deze waterdichte, hybride rugzak is vrij van PVC en wordt duurzaam in Duitsland geproduceerd.

Dankzij een innovatieve constructie kan de waterdichte Vario PS in enkele seconden van een fietstas in een rugzak worden veranderd. Aan de ene kant zit het Quick-Lock bevestigingssysteem, naar keuze QL2.1 of QL3.1, en aan de andere kant komen ergonomisch gevormde schouderbanden tevoorschijn. Een flap dekt de kant die niet gebruikt wordt af. Met deze flap verander je deze 2-in-1 tas niet alleen in een mum van tijd van een fietstas in een rugzak, de flap zorgt ook voor een geïntegreerd vak en een extra buitenvak met rits. Hierin kun je spullen opbergen die je onderweg binnen handbereik wilt hebben.

In het gewatteerde vak binnenin de tas kun je veilig je laptop opbergen en dankzij de praktische en beproefde rolsluiting is de inhoud van je tas snel toegankelijk. In het daarvoor bestemde netvak aan de buitenkant van de tas berg je eenvoudig een drinkfles op en de reflectors aan de zijkant en het reflecterend garen in de schouderbanden zorgen voor meer zichtbaarheid in het verkeer.

Op zoek naar een rugzak en een fietstas in één? Ga voor de Vario PS van ORTLIEB!