NL FR EN

Reistassen met outdoor DNA

Nieuw van ORTLIEB: de elegante Metrosphere collectie

Voor het nieuwe seizoen, het jaar waarin ORTLIEB 40 jaar bestaat, lanceert het merk een gloednieuwe reiscollectie. De tassen in deze collectie zijn perfect voor iedereen die zich beweegt tussen de outdoor- en de zakenwereld. Gemaakt met het onmiskenbare outdoor DNA van ORTLIEB voor het gebruik tijdens zakenreizen, zonder de oorsprong te verloochenen. De Atrack, Duffle en Daypack uit de Metrosphere collectie zijn waterdicht en robuust, maar toch stijlvol genoeg om indruk te maken bij de volgende vergadering.

De reistassen van ORTLIEB staan bekend om hun robuuste en water- en stofdichte eigenschappen. Geprobeerd en getest tijdens vele avonturen, hebben deze tassen zichzelf bewezen in uiteenlopende avontuurlijke situaties. De Metrosphere collectie bouwt voort op de jarenlange ervaring van ORTLIEB en is zowel esthetisch als functioneel. De PVC vrije collectie bestaat uit twee duffles, een daypack en een Atrack, allemaal natuurlijk duurzaam gemaakt in Duitsland.

De slogan voor de nieuwe reiscollectie, ‘Born in the wild. Raised en voyage’, benadrukt zowel de oorsprong als het beoogde gebruik. Of je nu naar de Noordpool gaat of naar de volgende vergadering, de Duffle Metrosphere is altijd de juiste keuze. Deze tas is stevig genoeg om een echte expeditie te doorstaan en heeft tegelijkertijd genoeg stijl voor een bezoek aan een modeshow in Parijs. De Duffle is verkrijgbaar in een versie van 40 en 60 liter. Dankzij de nylon stof met structuur is het uiterlijk van de tas ongeëvenaard. De waterdichte TIZIP rits kan worden vastgezet met twee praktische magneten en worden vergrendeld met een TSA slot (niet meegeleverd).

Met een inhoud van 34 liter is de robuuste Atrack een reistas en een rugzak in één. Door het unieke ontwerp met de rits op de rug zijn je spullen optimaal beschermd tegen ongewenste toegang van buitenaf. De beproefde TIZIP rits wordt bovendien beveiligd door twee praktische magneten. Door zijn inhoud en afmetingen is de Atrack Metrosphere geschikt als handbagage.

Voor zaken of voor in de natuur, de lichte en waterdichte Daypack Metrosphere slaat in beide werelden een goed figuur. Deze rugzak met een inhoud van 21 liter heeft meer features dan je op het eerste oog zou denken. Het gewatteerde laptopvak zorgt ervoor dat je hardware veilig is opgeborgen en door de beproefde rolsluiting kun je snel en makkelijk bij je spullen.

Alle tassen uit de Metrosphere collectie zijn voorzien van een waterdicht adresvak, zodat altijd duidelijk is wie de eigenaar van de tas is. Reis tussen twee werelden met de tassen uit de Metrosphere collectie!