Kleurrijke vrijetijdsschoen voor elk seizoen

Van LOWA, voor avontuurlijke kinderen: AXOS GTX MID JUNIOR

Wanneer de natuur kinderen naar buiten trekt, zorgt de nieuwe AXOS GTX MID JUNIOR van LOWA voor wat kleur in de natte, koude maanden. Door robuust textiel en een waterdichte en ademende GORE-TEX voering is deze multifunctionele vrijetijdsschoen voor kinderen ideaal voor avonturen in alle weersomstandigheden. De AXOS GTX MID JUNIOR is gebaseerd op het model voor volwassenen, maar is op een speciale kinderleest gemaakt en voorzien van een praktisch vetersysteem met speedlacing. Hierdoor is deze vrijetijdsschoen in een handomdraai klaar voor elk avontuur én zorgt hij voor het nodige comfort.

Vooral bij nat en koud weer hebben de voeten van kleine kinderen veel aandacht nodig en dan natuurlijk het liefst in de vorm van functionele schoenen. De AXOS GTX MID JUNIOR heeft een zachte, stabiele schacht met een unieke constructie van robuust textielmateriaal. Een direct aangegoten tussenzool van LOWA DynaPU®, een Fit Frame en een stevige buitenzool maken deze schoen compleet. Dankzij de kleur contrasterende details en het moderne design is de AXOS GTX MID JUNIOR een echte eyecatcher.

Deze kleurrijke vrijetijdsschoen is kindvriendelijk, licht van gewicht en zeer functioneel. Dankzij de ademende en waterdichte GORE-TEX voering kan deze halfhoge alleskunner zijn sterke punten niet alleen in weer en wind bewijzen, ook op warme dagen biedt de AXOS GTX MID JUNIOR een heerlijk draagcomfort. Buitenspelen tot de zon ondergaat? Geen enkel probleem voor deze kleurrijke kinderschoen!

<