NL FR EN

Niet te overtreffen: X-BIONIC Energizer 4.0 Underwear

Unieke en de allerbeste ondersteuning voor sporters

Superieure producten, zoals de Energizer van X-BIONIC, worden niet gewoon vervangen, ze worden constant verbeterd. De textiel engineers uit Zwitserland hebben, samen met professionele atleten, maanden in het onderzoekslaboratorium doorgebracht. De focus hierbij lag op de atleten, niet op de producten, en ze stelden zichzelf de vraag: ‘hoe kunnen we atleten beter ondersteunen bij hun inspanningen?’. Het antwoord: de Energizer 4.0.

Met de Energizer 4.0 Underwear collectie van X-BIONIC genieten sporters nog meer en intensiever van het sporten. Of je de kleding nu als eerste laag of als ondergoed draagt, het koelende effect van je transpiratievocht wordt gemaximaliseerd. Dit zorgt weer voor meer uithoudingsvermogen en geeft de sportieve performance een boost.

Uniek is ThermoSyphon, de nieuwste generatie van het legendarische 3D Bionic Sphere System. De complexe, driedimensionale Y-vormige structuur zorgt voor een stabiel netwerk van kanalen voor een intensieve luchtcirculatie. Dit zorgt voor koeling wanneer je transpireert en warmte wanneer je het koud hebt. Daarnaast zijn de verschillende producten nog uitgerust met uiteenlopende technologieën. Zo hebben de shirts een Ideo-Waistband, die het shirt perfect op z’n plaats houdt, ook tijdens het sporten. Bij de shirts verbeteren thermodynamische effecten het huidklimaat, iets dat bereikt wordt door de samenwerking van talloze technologieen: Sweat Traps, Air-Conditioning Channel, AirComPlex-zone op de borst en geoptimaliseerde Air Guides. Bij de broeken verhoogt de Innerlap AirConditioning Zone de doorlaatbaarheid van lucht aan de binnenkant van de dijen, wat weer zorgt voor een betere luchtcirculatie en een betere performance. Bij zowel de broeken als de shirts zorgen een optimale pasvorm en de Aktiv-Bund voor betrouwbare ondersteuning en onbeperkte bewegingsvrijheid.

Bij de X-BIONIC Energizer 4.0 Underwear collectie zijn niet alleen de technologieën uniek, maar ook de materialen. Zo gaat het speciale Skin NODOR garen de groei van bacteriën en de vorming van nare geuren tegen. Bij de productie van de producten wordt gebruikgemaakt van de hoogwaardige Retina technologie. Profiteer van effectieve dichtheid van het materiaal, intensieve en functionele luchtcirculatie en vele functionele zones.

Geniet nog intensiever van het sporten met X-BIONIC Energizer 4.0 Underwear!