Let’s protact what we love

Nieuw voor zomer 2022: de ProtACT Academy van Ortovox

‘De bergen zijn ons thuis. Wiens rol is het, zo niet de onze, om ze te beschermen? Onze nieuwe ProtACT Academy is toegewijd om te behouden waar we van houden’, aldus Ortovox over haar nieuwe project. De ProtACT Academy is een trainings- en inspiratieplatform op het gebied van duurzaamheid, met één belangrijk doel: het beschermen van de bergen. Hieronder vertellen we je meer over dit mooie project.

Het uitgebreide, multimedia trainings- en inspiratieplatform wil een nieuwe manier van denken aanmoedigen om de bergsport duurzamer en sociaal rechtvaardiger te maken. De Academy combineert kennis van experts, workshops, projecten en tips en trucs, zowel online als offline.

Door het oprichten van de ProtACT Academy wil Ortovox verder gaan dan eerlijke en schone producten. Het merk wil een verschil maken, een rolmodel zijn, de bergsportgemeenschap inspireren en het gedrag veranderen. Het online platform van de Academy biedt trainingen met online tutorials, waaronder tutorials over het onderwerp Reparatie & Onderhoud, en multimediale trainingen, en presenteert inspirerende oplossingen en interessante portretten. Speciaal voor bergsporters heeft Ortovox ook een Guide Book samengesteld.

De Ortovox ProtACT Academy heeft als doel om informatie die speciaal gewijd is aan de bergen op een uitgebreide en interessante manier over te brengen. Het draait allemaal om informatie en inspiratie en om het bewerkstelligen van een houding die de bescherming van de bergen centraal stelt in de bergsport.

Bekijk onderaan dit bericht de inspirerende ProtACT Academy video. Hier kun je tevens het Guide Book vinden.

Video: Ortovox ProtACT Academy