Ken je dat prikkende gevoel?

Wij hebben de oplossing: GONSO fietsbroeken

Fietsbroeken zijn onze passie. Ons doel is om je de best mogelijke fietservaring te geven. Daarom ontwikkelen we fietsbroeken met een perfecte pasvorm. We investeren veel passie - in elke naad, in elke snit. Het resultaat: de beste fietsbroek die je ooit hebt gehad.

GONSO. Omdat elk lichaam anders is.
Geen twee lichamen zijn gelijk. Daarom hebben we voor elke maat een individuele snit ontwikkeld. Met dit assortiment kun je uit 50 verschillende maten jouw perfecte fietsbroek kiezen!

GONSO. Omdat we proberen tot we de perfecte pasvorm hebben gevonden
Voor ons bij GONSO is een fietsbroek pas klaar als deze in alle maten perfect past, zelfs als het een lange, moeilijke weg is om op dit punt te komen. We gebruiken alle feedback die we krijgen voor inspiratie. We testen, herzien en herontwikkelen. Elk idee inspireert ons om nog beter te worden en om ervoor te zorgen dat elke GONSO fietsbroek die je koopt, je beste aankoop is.

Ontwerp.
De eerste stap is om met een productidee te komen. We selecteren materialen en onderdelen en maken een eerste schets.

Snit.
Om een perfecte pasvorm te garanderen, splitsen we bij het maken van snijpatronen alle modellen fietsbroeken op tot individuele onderdelen.

Prototype.
Uit de individuele onderdelen wordt het eerste prototype ontwikkeld. We gebruiken dit om de snit en pasvorm te optimaliseren.

Passen.
Omdat we het prototype op echte mensen aanpassen in plaats van op paspoppen, kunnen we meer specifiek reageren op lichaamsvormen en hoe ze veranderen tijdens het bewegen.

Aanpassingen.
Nauwgezette aanpassingen geven ons de precieze waarden, die we vervolgens toepassen op de definitieve snit van elk model fietsbroek. Vaak herhalen we dit proces meerdere keren, tot het prototype perfect past.

Maatsortering.
Beginnend bij de basismaat, schalen we onze maten per product en lichaamsgebied. Het niet-lineair schalen van onze maten zorgt voor de perfecte pasvorm in elke maat. De volgende stap is de productie.

Wil je meer informatie over de GONSO fietsbroeken? Bezoek onze website via de link hieronder!

GONSO, dé fietsbroekexpert
<