Weggooien? Nee, repareren!

Bij deuter staan kwaliteit en duurzaamheid bovenaan

Duurzaamheid op de lange termijn is extreem belangrijk voor deuter's producten. Ze willen namelijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je favoriete items. Door de levensduur van jouw deuter product zo lang mogelijk te maken, dragen ze ook bij aan het behouden van hulpbronnen. Want: repareren is beter dan weggooien. Deze opvatting is traditie bij deuter: al meer dan 120 jaar runnen deuter's gekwalificeerde specialisten de reparatieservice.

Waar worden de deuter producten gemaakt?
Er is veel ervaring en vakmanschap nodig om zulke hoge standaarden in kwaliteit en duurzaamheid te garanderen met daarnaast een goed team van ervaren en gedreven medewerkers. Daarom werkt deuter met maar twee langdurige productiepartners. Al haar backpacks, tassen en accessoires worden gemaakt in Vietnam, waar haar partner Duke sinds 1994 exclusief voor deuter produceert in drie fabrieken. Bellmart produceert al haar slaapzakken sinds 2003. Bellmart maakt de donzen slaapzakken in China, terwijl de synthetische slaapzakken ter plaatse worden gemaakt in Myanmar.

deuter promise – levenslange reparatieservice
Bij deuter staan ze achter de kwaliteit van haar producten en zetten ze zich in voor duurzaamheid. deuter wil namelijk een levenslange metgezel zijn voor haar klanten. Voor het merk gaat de verantwoordelijkheid verder dan het verkopen van haar producten. Daarom maken ze een belofte: ze bieden een levenslange reparatieservice voor haar producten, jouw favorieten! Hiermee beschermen ze ook nog eens het milieu, want repareren is beter dan weggooien!

Zie onderstaande website voor meer informatie.

deuter reparatieservice informatie
<