NL FR EN

X-Technology Swiss R&D valt in de prijzen!

Baanbrekend werk en altijd een stap voor op de rest

Met trots laten we je hierbij weten dat X-Technology Swiss R&D, eigenaar van X-Bionic®, X-Socks® en Apani®, is uitgeroepen tot Leading Innovator van de sportkleding industrie in Zwitserland. Wat een prestatie! De uitreiking van de befaamde titel is gebaseerd op een driejarige studie van het Swiss Institute for Quality Tests GmbH. Om een holistisch en objectief beeld van de structuur en innovatieve kracht van de Zwitserse economie te krijgen, heeft het instituut de basis van innovatie, het patent, gebruikt als een referentiepunt voor bedrijven om zich te kwalificeren voor de studie. Met 808 geregistreerde patenten is X-Technology Swiss R&D al meer dan 20 jaar een leider in deze categorie. Hieronder vertellen we je meer over de studie en de gewonnen awards.

Tijdens de analyse van maar liefst drie jaar, van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2019, heeft het instituut de innovaties van Zwitserse bedrijven uitgebreid bestudeerd. Uiteindelijk is X-Technology Swiss R&D uitgeroepen tot 'Best in Class' én als winnaar van de Leading Innovator award. Dit onderstreept nog maar eens de innovatieve geest van X-Bionic®, X-Socks® en Apani®, waarmee ze al meer dan 20 jaar een revolutie teweegbrengen in de wereld van de sportkleding.

De studie van het instituut heeft verschillende belangrijke spelers uit de Zwitserse sportkledingmarkt onder de loep genomen, waaronder Odlo, On – Running, ASSOS, Mammut, Salewa, Kjus, Mountain Force en Scott Sports. Het merk met de 'X' uit Wollerau mocht de award mee naar huis nemen, waarmee ze weer laat zien het meest betrouwbare en innovatieve Zwitserse sportmerk ter wereld te zijn.

Als 'Best in Class' verkeert X-Technology Swiss R&D in het goede gezelschap van Patek Philippe SA, Rolex SA, Breitling AG, Bulgari Horlogerie SA, Omega SA en andere innovators die in hun markt hebben gewonnen.

Deze awards zijn een bevestiging van het baanbrekende werk dat X-Technology Swiss R&D de afgelopen drie jaar heeft geleverd, waaronder de nieuwe 4.0 collectie, en het feit dat het merk andere merken altijd een stap voor blijft. De toekomst van Zwitserland als innovatieve kracht is in veilige handen.