Nieuw en uniek: SIGG Unique

Personaliseer jouw SIGG Unique drinkfles of lunchbox

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een verjaardag, een bijzondere prestatie, zomaar of gewoon voor jezelf? Ga dan voor SIGG Unique! Personaliseer een fles of lunchbox naar keuze met een naam, tekst of foto en creëer zo een uniek SIGG product. Kies je voor SIGG, dan kies je voor een product met een uitmuntende kwaliteit, zonder BPA en andere schadelijke stoffen. Wil je weten hoe het ontwerpproces in z’n werk gaat? Hieronder leggen we het uit.

Het SIGG Unique stappenplan is eenvoudig:
Stap 1: kies een drinkfles of lunchbox uit de SIGG Unique collectie
Stap 2: voorzie je SIGG product eenvoudig van een tekst en/of foto
Stap 3: bestel je unieke drinkfles. Je ontvangt deze binnen enkele dagen thuis.

SIGG Unique drinkflessen
Naar school of het werk, tijdens het sporten of het wandelen in de frisse buitenlucht, de drinkflessen van het Zwitserse SIGG zijn al jarenlang favoriet bij veel mensen. Alle drinkflessen van SIGG zijn 100% lekvrij en bevatten geen BPA of andere schadelijke stoffen. Daarnaast zijn ze volledig recyclebaar en kunnen ze ontelbare keren opnieuw gevuld worden.

SIGG Unique lunchbox
Wat is er nou beter dan een zelfgemaakte lunch tijdens je lunchpauze op kantoor of school of tijdens een ontspannen wandeling? Met SIGG zijn de mogelijkheden eindeloos. Goede materialen, vrij van BPA en andere schadelijke stoffen en een betrouwbare sluiting, een lunchbox van SIGG heeft alles om je eten op een veilige manier mee te nemen.

Op zoek naar een uniek cadeau? Ga voor SIGG Unique!

<