Ontdek, reis, fiets en…ben buiten!

Met Ortlieb ben je klaar voor het avontuur

Ga je met de fiets op vakantie, dan ga je even terug naar de basis: fietsen, eten en slapen. Meer is het niet, maar ook niet minder. Reizen met de fiets zorgt voor een helder hoofd, onvergetelijke en mooie indrukken en het ontmoeten van nieuwe mensen. De snelheid die je hebt is ideaal: snel genoeg om vooruit te komen en een flinke afstand af te leggen, langzaam genoeg om optimaal te genieten van al het moois om je heen. Met de fiets reis je bewust en kun je onthaasten van alle drukte om je heen. Bergop, door de wolken en weer naar beneden, naar het volgende dorp, de kust of een rivier, de zon in je nek. En het enige dat je nodig hebt? Een fiets en fietstassen. Met de tassen van Ortlieb ben jij klaar voor je volgende fietsavontuur!

Voor korte tochten volstaat het om je bagage in één of twee achtertassen mee te nemen. Ga je langer weg, dan neem je wat meer bagage mee en heb je dus ook meer tassen nodig. Ortlieb heeft voor elke fietsvakantie de perfecte tassen. Zo kun jij optimaal genieten van al het moois om je heen, zelfs als het regent, zonder je druk te hoeven maken om je bagage.

Stuurtas
In een stuurtas berg je alles op wat echt belangrijk is, wat je in het zicht wilt hebben en wat je snel wilt kunnen pakken. Naast een portemonnee en smartphone, wordt ook een camera vaak in de stuurtas opgeborgen. De Ultimate6 van Ortlieb biedt daarnaast de mogelijkheid voor het opbergen van een kaart, zodat je altijd op de juiste weg blijft. Gebruik je liever een GPS? Dan heeft Ortlieb ook stuurtassen met een transparant vak bovenop, zodat je jouw GPS waterdicht kunt opbergen én gebruiken.

Voortassen
Voortassen zijn wat kleiner dan achtertassen en daardoor perfect voor op een voorwielbagagedrager. Tijdens een fietstocht worden ze meestal gebruikt om kooktoestellen en levensmiddelen in op te bergen. Daarnaast zijn voortassen ook ideaal voor op een kinderfiets.

Achtertassen
Neem al je noodzakelijke spullen mee in een ruime achtertas. Ortlieb heeft een ruime keuze in achtertassen, die meestal per paar geleverd worden. Verschillende kleuren, materialen en inhoudsmaten, met een achtertas van Ortlieb hoef je tijdens het fietsen van niks afstand te doen.

Rack-Pack
Heb je lichte, wat grotere spullen die moeilijk mee te nemen zijn? Geen probleem voor de Rack-Pack van Ortlieb! Je tent, slaapzak of isolatiemat vinden moeiteloos een plek in deze handige tas. De Rack-Pack kun je eenvoudig en snel aan een Back-Roller bevestigen, zodat deze ook tijdens het rijden veilig en stevig vastzit. Van de fiets af is de Rack-Pack de ideale reis- of sporttas.

Video: Ortlieb - Combineren Rack-Pack en een Back-Roller
<