X-SOCKS

Tot het einde van vorig millennium wist men het zeker: dikke paddings in sokken voorkomen blaren. X-SOCKS zag dat toch iets anders en heeft met innovatieve technologieën voor een absolute doorbraak gezorgd. Wanneer een voet zit opgesloten in een sok en een Schoen, kan overtollige warmte niet afgevoerd worden en beginnen de voeten te transpireren. De sok neemt het vocht op en zorgt voor een vochtig en warm klimaat. Het resultaat? De huid wordt vochtig en zacht, dus minder soepel. Dit kan leiden tot pijnlijke blaren. X-SOCKS maakt een einde aan deze vicieuze cirkel.

Het meest ideale voetklimaat kan alleen bereikt worden door óf op blote voeten te lopen óf door zorg te dragen voor een ideale luchtcirculatie in de sok en in de schoen. De ingenieurs van X-SOCKS hebben het laatste idee toegepast en een slim systeem ontwikkeld dat in staat is om het optimale blote voeten klimaat te creëren. Zélfs wanneer je schoenen draagt. Het natuurlijke pompeffect van de bewegende voet wordt gebruikt om warme, vochtige lucht uit de schoen weg te voeren en frisse lucht aan te voeren. Het systeem bevat verschillende X-SOCKS innovaties, zoals het AirConditioning Channel, het Traverse AirFlow Channel System en Air-Flow Ankle Pads. Deze zijn geïntegreerd in het materiaal en daarom bijna niet op te merken. Maar, als drager merk je het effect optimaal. Hoe? Door betere prestaties.

Waar andere merken hoofdzakelijk een 'natuurlijke' focus hebben, legt X-SOCKS duidelijk de focus op de functionaliteit en technische uitstraling. Dit terwijl de materiaalsamenstelling vaak ook een mix van natuurlijke materialen, waaronder zijde en merinowol, en synthetische materialen, waaronder polypropyleen en nylon, is. En, X-SOCKS geeft als enige sokkenmerk maar liefst twee jaar garantie op alle sokken.

Bestsellers/Highlights

Bike Pro Mid Socks

Biking

Air Travel Helix

Business

Trek Silver Socks

Trekking

Run Energizer 4.0

Running

X-Country Race 4.0 W

Wintersports

Trek X Merino

Trekking

Spike Helix 4.0

Tennis

Bike Race Socks

Biking

Bike Hero UL

Biking

Trek Silver W Socks

Trekking

Bike Race 4.0

Biking

Tennis Socks

Tennis

Endurance 4.0

Running

Marathon Energy 4.0 Socks

Running

Carve Silver 4.0

Wintersports

Snowboard 4.0

Wintersports

Tennis Socks Low Cut

Tennis

Marathon Socks

Running

Trek X Comf Socks

Trekking

Executive Crew

Business

X-Country Race 4.0

Wintersports