NL FR EN

X-SOCKS

Tot het einde van vorig millennium wist men het zeker: dikke paddings in sokken voorkomen blaren. X-SOCKS zag dat toch iets anders en heeft met innovatieve technologieën voor een absolute doorbraak gezorgd. Wanneer een voet zit opgesloten in een sok en een Schoen, kan overtollige warmte niet afgevoerd worden en beginnen de voeten te transpireren. De sok neemt het vocht op en zorgt voor een vochtig en warm klimaat. Het resultaat? De huid wordt vochtig en zacht, dus minder soepel. Dit kan leiden tot pijnlijke blaren. X-SOCKS maakt een einde aan deze vicieuze cirkel.

Het meest ideale voetklimaat kan alleen bereikt worden door óf op blote voeten te lopen óf door zorg te dragen voor een ideale luchtcirculatie in de sok en in de schoen. De ingenieurs van X-SOCKS hebben het laatste idee toegepast en een slim systeem ontwikkeld dat in staat is om het optimale blote voeten klimaat te creëren. Zélfs wanneer je schoenen draagt. Het natuurlijke pompeffect van de bewegende voet wordt gebruikt om warme, vochtige lucht uit de schoen weg te voeren en frisse lucht aan te voeren. Het systeem bevat verschillende X-SOCKS innovaties, zoals het AirConditioning Channel, het Traverse AirFlow Channel System en Air-Flow Ankle Pads. Deze zijn geïntegreerd in het materiaal en daarom bijna niet op te merken. Maar, als drager merk je het effect optimaal. Hoe? Door betere prestaties.

Waar andere merken hoofdzakelijk een 'natuurlijke' focus hebben, legt X-SOCKS duidelijk de focus op de functionaliteit en technische uitstraling. Dit terwijl de materiaalsamenstelling vaak ook een mix van natuurlijke materialen, waaronder zijde en merinowol, en synthetische materialen, waaronder polypropyleen en nylon, is. En, X-SOCKS geeft als enige sokkenmerk maar liefst twee jaar garantie op alle sokken.

Bestsellers/Highlights

Trek Outdoor Socks blue

Trekking

Hike Perform Merino Crew

Trekking

Ski Control 4.0

Wintersports

Ski Rider 4.0

Wintersports

Trek Outdoor W Socks

Trekking

Ski Rider 4.0 W

Wintersports

Trek Outdoor Low Cut Socks

Trekking

Run Discover Ankle

Running

Run Perform Ankle

Running

Run Discovery 4.0

Running

Trek Outdoor Low Cut W Socks

Trekking

Run Perform Crew

Running

Trek X Ctn Jr Socks

Trekking

Trek Outdoor Socks

Trekking

Ski Control 4.0 W

Wintersports

Ski Jr 4.0

Wintersports

Run Discovery 4.0 W

Running