NL FR EN

X-BIONIC

‘Genoeg!’, riep CEO Professor Bodo W. Lambertz toen het aankwam op oude wijsheden als het gaat om functionele kleding. Atleten droegen katoen toen je nog een starthendel nodig had om je auto te starten. Tegenwoordig rijden we met intelligente hybridetechniek en maken we gebruik van recuperatie, ABS en ESP. Kan functionele kleding voor sporters net zo innovatief, efficiënt en toekomstgericht zijn als autoproductie, ruimtevaart en moderne geneeskunde? Het kan als je je benadering van functionele kleding heroverweegt.

In slechts 16 jaar tijd heeft X-BIONIC® de wereld van functionele kleding opnieuw gedefinieerd. In het begin was er een revolutionaire functionele sok. Toen kwam er een innovatieve jas. Maar, net als evolutie werd de ontwikkeling voortdurend geperfectioneerd.

Voorbij het mogelijke denken
Wat houdt vogels in de lucht? Sportwagens op de grond? Atleten die topprestaties leveren? Het draait allemaal om de wetten van de natuur gekoppeld aan de innovatieve geest van geïnspireerde pioniers. Bionics betekent leren van de natuur. De drang naar technologisch leiderschap zit in onze natuur. En de natuur zelf is waar we antwoorden vinden. Hoger, sneller, verder, beter is nog maar het begin. Van daaruit denken we verder. Veel verder.

Innovatief denken perfect uitgevoerd
Verfijnde aerodynamica, dynamische stabilisatoren, maximaal koelvermogen en stromingsgeoptimaliseerde oppervlakken klinken allemaal als het profiel van een supersportwagen, maar dit is de basisuitrusting van elk X-BIONIC® design. Perfect gepositioneerde converterpoorten geleiden de luchtstroom voor koeling onder het oppervlak en worden gebruikt door gepatenteerde oplossingen om het lichaam te koelen. De essentie van perfectie. Als prestaties tellen, is koeling koning. Of je nu de leiding neemt op twee wielen of met je benen. Ventilatiesleuven leiden de wind naar het unieke 3D Bionic Sphere® systeem, een kerntechnologie.

Voel de kracht
Succesvolle ingenieurs zijn asceten: ze elimineren consequent het overbodige. Ze benutten de gewonnen ruimte voor technologie die allemaal wordt gebruikt voor één doel: maximale prestaties. De ontwikkelaars van X-BIONIC® bouwen een indrukwekkend aantal patenten in elk functioneel kledingstuk. Ze omringen het lichaam als een geïntegreerd netwerk van hulpsystemen, die elk een enorme sprong voorwaarts maken op het gebied van thermische stabiliteit, neurostimulatie en spiercoördinatie.

Draag je X-BIONIC®, dan zul je eruitzien en je voelen als de atleten in de top van hun sport. De atleten op het hoogtepunt van hun prestaties. Laat de technische details en het ontwerp aan X-BIONIC® over en geniet gewoon van het premium product.

De producten van X-BIONIC® zijn bekroond met talloze awards, waaronder diverse awards voor Most Innovative Brand of the Year, de Design Award 2018, een reddot Award 2018 en een German Design Award Gold 2020 en 2022.

Bestsellers/Highlights

Energizer 4.0 Pants 3/4 W

Multisport

Energizer 4.0 Shirt Rnd Neck Lg Sl W

Multisport

Energizer 4.0 Shirt Rnd Neck Lg Sl M

Multisport

Enrgzr 4.0 Lt Shirt Round Neck Sh Sl M

Multisport

Invent 4.0 Lt Boxer Shorts M

Multisport

Energizer 4.0 Shirt Rnd Neck Lg Sl M

Multisport

Invent 4.0 Lt Boxer Shorts W

Multisport

Energizer 4.0 Lt Boxer Shorts M

Multisport

Invent Run Speed Shorts M

Running

Energizer 4.0 Pants 3/4 M

Multisport

Invent Run Speed Shirt Sh Sl M

Running

Energizer 4.0 Shirt Rnd Neck Lg Sl W

Multisport

Twyce 4.0 Run Shorts M

Running