NL FR EN

VIBRAM

Alsof je op je blote voeten loopt. Dat is het gevoel dat je krijgt als je Vibram FiveFingers aan hebt. Maar, dan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je voeten openhaalt aan scherpe voorwerpen of je tenen stoot. En daarnaast zijn Vibram FiveFingers ook nog eens goed voor je gezondheid!

Vibram FiveFingers
Het gepatenteerde ontwerp en de Vibram zool sluiten perfect aan op de voet en de tenen, zodat het lichaam naar voren beweegt. Op deze manier ontstaat een natuurlijke tred. Bovendien worden de spieren in de onderbenen en de voeten gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat de lichaamskracht groter wordt, de lichaamsbalans wordt verbeterd en de wendbaarheid van het lichaam toeneemt. De lagere positie van de hiel zorgt voor sterkere benen en voeten, een rechtere ruggenwervel, een betere lichaamshouding én het vermindert eventuele rugpijn. Doordat de FiveFingers vijf tenen hebben, worden de tenen gespreid. Ook dit draagt bij aan sterkere voetspieren en gezondere voeten in het algemeen.

Furoshiki
In de Japanse cultuur refereert 'Furoshiki' aan het omwikkelen, vasthouden en dragen van verschillende objecten in een doek (wikkeldoek). Hierdoor geïnspireerd heeft Vibram de eerste 'wrapping sole' ontwikkeld. En deze schoenen dragen de naam...Furoshiki.

De Furoshiki schoenen zijn uniek in hun soort. Ze zijn eenvoudig te dragen, gewoon wrappen en gaan. De Vibram zool met een upper van elastisch materiaal en een uniek sluitsysteem zorgen voor een snelle, zekere pasvorm. Dankzij deze kwalitatief hoogwaardige zool bieden Furoshiki's optimaal comfort in elke omgeving. Of je nu door de stad loopt, over het vliegveld of gewoon aan het relaxen bent, Furoshiki schoenen zitten aangenaam en comfortabel om je voeten. Door de anatomische vorm van de zool en de elastische upper, passen Furoshiki's bij alle voettypes.

Bestsellers/Highlights

Fivefingers KSO Kids EVO

FiveFingers Junior

Furoshiki Original Marble

Furoshiki

Furoshiki Ecofree

Furoshiki

Fivefingers CVT-Leather

Fivefingers Casual

ONEQ Moc Braided Leather

Fivefingers Onequarter

Fivefingers V-Train 2.0

FiveFingers Multisport

Fivefingers V-Trail 2.0

FiveFingers Running

Pack 2 Crew Black-Military

Fivefingers Socks

Pack 2 Ghost

Fivefingers Socks

Fivefingers V-Alpha

FiveFingers Outdoor

Fivefingers Alitza Loop

FiveFingers Fitness Yoga

Fivefingers V-Train 2.0

FiveFingers Multisport

V-ALPHA Warm

FiveFingers Outdoor

Fivefingers Alitza Loop

FiveFingers Fitness Yoga

ONEQ Moc Canvas Stripes Dark Blue -

Fivefingers Onequarter

Fivefingers V-run Retro

FiveFingers Running

Fivefingers V-Aqua

FiveFingers Watersport

Fivefingers CVT Leather

Fivefingers Casual