NL FR EN

MAIER

Maier Sports, opgericht in 1938, is een vooraanstaand Duits outdoor kledingmerk dat gespecialiseerd is in functionele en duurzame kleding voor diverse buitenactiviteiten.

Het merk staat bekend om hoogwaardige producten, waarbij geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke materialen worden geïntegreerd.

Maier Sports is een Duits outdoor kledingmerk dat gespecialiseerd is in de productie van functionele kleding en uitrusting voor diverse outdooractiviteiten. Het bedrijf werd opgericht in 1938 door Willy Maier en is sindsdien uitgegroeid tot een bekende speler in de outdoorindustrie.

De Duitse broekenspecialist staat bekend om haar kennis en ervaring met het ontwerpen van outdoor- en winterkleding, met een focus op pasvorm, vakmanschap en duurzame productie. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder wandelbroeken, ski-jassen, softshell-jassen, wandeljassen en andere outdoor-gerelateerde kledingstukken. Maier Sports integreert geavanceerde technologieën en innovatieve materialen in hun ontwerpen om ervoor te zorgen dat hun kleding geschikt is voor diverse weersomstandigheden en activiteiten.

Een belangrijk kenmerk van Maier Sports is hun toewijding aan duurzaamheid. Ze streven ernaar milieuvriendelijke materialen te gebruiken en productieprocessen te optimaliseren om de impact op het milieu te verminderen. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van gerecyclede materialen en het streven naar milieuvriendelijke productiemethoden. Maier Sports bedient een breed publiek, variërend van wandelaars en buitensportliefhebbers tot skiërs en andere avonturiers. Het merk heeft een reputatie opgebouwd voor betrouwbare en functionele kleding die geschikt is voor zowel beginners als ervaren outdoor enthousiastelingen.

Bestsellers/Highlights

Helga slim

Outdoor Pants

Allissia slim 2.1

Ski Alpin Pants

Anton 2.1

Ski Alpin Pants

Sinaia W

Outdoor Midlayer

Denise Jacket W

Ski Alpin Midlayer

Denise HZ W

Ski Alpin Midlayer

Straja

Ski Alpin Jackets

Vidra

Ski Alpin Jackets

Lulaka Winter

Outdoor Pants