LEKI

LEKI Lenhart GmbH was een spin off van het houtverwerkingsbedrijf dat door Karl Lenhart in 1948 werd opgericht en dat gespecialiseerd was in het maken van belettering.

Karl Lenhart was een fervent skiër, maar was zeer ontevreden over de kwaliteit en functionaliteit van de skistokken destijds. Hij begon zijn machines te gebruiken om handvatten en tellers voor skistokken te ontwikkelen. Omdat Lenhart ook ervaring had in de vliegtuigbouw, wist hij hoe hij aluminium en composiet moest verwerken. Van deze grondstoffen maakte hij zijn eerste eigen skistokken en bracht deze in 1970 onder de naam LEKI, dat staat voor de eigenaar en het hoofdkantoor van het bedrijf - Lenhart in Kirchheim - op de markt.

Denk je aan LEKI, dan denk je aan kwalitatief hoogwaardige ski-, trekking- en trailrunningstokken en handschoenen. Het merk werkt hard en gepassioneerd om duurzame producten met ongeëvenaarde eigenschappen te maken. Het uitgangspunt van LEKI is het combineren van hoogwaardige prestaties met veiligheid en comfort. Om het unieke kwaliteitsniveau te kunnen garanderen, werkt het merk tijdens het ontwikkelproces samen met experts en professionele atleten. Het resultaat van alle inspanningen zijn slim ontworpen producten waar klanten vele jaren van kunnen genieten. Meer dan 250 patenten zijn het bewijs van LEKI’s niveau van innovatie en kwaliteit.

Made in Europe
De producten van LEKI worden ontwikkeld en geproduceerd in Kirchheim/Teck in Duitsland en Tachov in Tsjechië, waardoor lange toeleveringsketens en dure inkoopkanalen worden vermeden. Het merk maakt gebruik van innovatieve productieprocessen en -faciliteiten. Dankzij de modernste technologieën kan LEKI producten vervaardigen met het behoud van hulpbronnen.

Service & Repair
Betrouwbare en duurzame producten zijn onderdeel van het DNA van LEKI. LEKI biedt een beschikbaarheidsgarantie van 10 jaar, zelfs op reserveonderdelen. Ook na vele jaren van gebruik en slijtage, soms tientallen jaren, doet het merk er alles aan om de levensduur van haar producten te verlengen. Met een wereldwijd netwerk van service en repair centra kan LEKI generaties stokken schoonmaken, onderhouden en repareren.

Bestsellers/Highlights

Frame Strap Shark S/M/L

Accessories

Multiscarf

Accessories

Big Mountain Binding Basket

Accessories

Trigger 1 V2 Strap S-M-L

Reparatie Onderdelen

Trail Running Tip XT

Reparatie Onderdelen

Trigger 1 V2 Strap M-L-XL

Reparatie Onderdelen

Nordic Shark 2.0 1-K 16mm

Accessories

Frame Strap Shark M/L/XL

Accessories

Frame Strap Shark XS

Accessories

Trekking Basket 2.0 With Thread 45mm

Reparatie Onderdelen

Trailrunning Tip XT

Reparatie Onderdelen

Evo Pas 16mm

Accessories

Gummidemper Walking Pad

Reparatie Onderdelen

Folding Pole Bag

Accessories

Gummid. Powergrip Pad (Flex- en Speed Tip)

Reparatie Onderdelen

Hot Glue Sticks To Fix XC Baskets Set 5

Accessories

Nordic Walking Pole Bag

Accessories

Touring Basket 95 Mm

Reparatie Onderdelen

Trigger Shark Strap M-L-XL

Reparatie Onderdelen

Gummid. Trekking Pad Paar

Reparatie Onderdelen