INJINJI

Op het eerste gezicht is Injinji een bedrijf in teensokken, gevestigd in Californië, dat volledig is toegewijd aan de gezondheid en de performance van voeten. Maar, dat is niet alles...

Bij Injinji zijn ze vernieuwers, avonturiers en houden ze van actief bezig zijn, maar het meest belangrijke is dat ze gepassioneerd zijn om de reis door het leven zo comfortabel mogelijk te maken. Het gepatenteerde design met vijf tenen verhoogt de vrijheid en natuurlijke functie van de voeten in elke schoen.

Het begon met een idee…
Een naadloze sok met vijf losse tenen, die wrijving helpt te voorkomen. Vrijheid en natuurlijke bewegingen van de tenen in de schoenen. Een sportieve ervaring die de voeten blij maakt. Dit was de droom van de oprichters van Injinj. Met niet meer dan een idee, een plan, zetten een aantal gepassioneerde dromers in 1999 alles op alles om de manier waarop mensen over hardloopsokken denken te veranderen. In 2004 komt het patent van het merk komt tot leven door de erkenning voor de behoefte aan een anatomisch gevormde, sportieve sok, die als een tweede huid functioneert.

De groei en het succes van Injinji betekent dat het merk meer ruimte nodig heeft. Daarom verruilt Injinji in 2008 haar locatie aan het strand voor de glooiende terreinen en trails in Sorrento Valley. Nieuwe toevoegingen aan de Injinji collectie in 2013, in de vorm van de Run en Trail collecties, zorgen voor grote resultaten. Met een verbetering van de breitechnologie en de introductie van CoolMax Xtralife voegt Injinji extra duurzaamheid en performance aan de groeiende familie toe.

Tegenwoordig is het leven goed bij Injinji. De productielijn omvat een brede collectie sokken voor uiteenlopende sporten en levensstijlen, van hardlopen tot fietsen, van de sportschool tot het dagelijks leven. Als de meest gedragen sok tijdens de Western States 100-Mile Endurance Run van 2014, is Injinji trots en gemotiveerd om haar gedachtegoed voort te zetten.

Bestsellers/Highlights

Sport/LW/Hidden/Coolmax/BLA

Socks Sport Light Weight

Trail/MW/CRW/Coolmax/GNT

Socks Trail Mid Weight

Mens Liner Hiker/CRW/Nuwool/CHA

Socks Liner&Combi's

Ultra Run/MC/Coolmax/ONY

Socks Ultra Run

Sport/OW/CRW/Coolmax/BLA

Socks Sport Original Weight

Trail/MW/MC/Coolmax/GNT

Socks Trail Mid Weight

Liner/LW/CRW/Wool/SLA

Socks Liner&Combi's

Run/MW/MC/Coolmax/BGR

Socks Run Mid Weight

Outdoor/MW/CRW/Wool/SLA

Socks Outdoor Mid Weight

Liner/LW/CRW/Coolmax/GRR

Socks Liner&Combi's

Sport/OW/MC/Coolmax/BLA

Socks Sport Original Weight

Trail/MW/CRW/Coolmax/PEK

Socks Trail Mid Weight

Run/MW/NS/Coolmax/BGR

Socks Run Mid Weight

Outdoor/MW/MC/Wool/SLA

Socks Outdoor Mid Weight

Ultra Run/CRW/Coolmax/OBS

Socks Ultra Run

Ultra Run/MC/Coolmax/COB

Socks Ultra Run

Run/LW/NS/Wool/SLA

Socks Run Lightweight

Trainer/MC/Coolmax/LIE

Socks trainer

Sport/LW/Hidden/Coolmax/STE

Socks Sport Light Weight