NL FR EN

HEY

Bij de was- en onderhoudsmiddelen van HEY staat de zorg voor en de functie van sportieve textielvezels centraal.

Water- en winddichte, maar ook ademende materialen, vragen speciale zorg, speciale wassingen en speciale impregnatie, iets waarvoor je bij HEY aan het juiste adres bent. De producten van het merk helpen mensen de natuur te ontdekken en er optimaal van te genieten. Daarnaast wil HEY een bijdrage leveren aan de natuur, die het waard is om in te leven. Verschillende aspecten van milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo neemt HEY haar verantwoordelijkheid voor de natuur op diverse gebieden, zodat toekomstige generaties ook van de natuur kunnen genieten als een plek voor sport of recreatie.

De HEY productie
Alle CO2 geoptimaliseerde en Ökoprofit gecertificeerde producten worden in Nordwalde geproduceerd. HEY gebruikt alleen milieuvriendelijke grondstoffen en verpakkingstechnologieën en ze garanderen de hoogste productveiligheid en de beste kwaliteit. Daarnaast gebruikt het merk groene stroom en zonne-energie van eigen zonnepanelen en zijn concrete maatregelen genomen om de kosten te verlagen op het gebied van energie, water en afval.

Producten van HEY
De producten van HEY zijn biologisch afbreekbaar volgens OESO 301. Het merk garandeert dat er geen resten van milieubelastende PFOA’s en PFO’s worden achtergelaten. De wasmiddelen van HEY zijn geconcentreerd, waardoor er minder oppervlakte-actieve stoffen in het milieu terechtkomen. Daarnaast gebruikt het merk geen nano technologie en zijn de spuitbussen gevuld met perslucht, waardoor ze spuiten zonder drijfgas. Onafhankelijke rapporten bevestigen de milieuvriendelijkheid en effectiviteit van de producten van HEY. Maar, dat is nog niet alles: voor een aantal producten heeft HEY ook fluorvrije alternatieven. Deze producten zijn op waterbasis en vrij van oplosmiddelen, benzine en parfum.

Bestsellers/Highlights

Shoe Wash 250ml

Shoes

Duopack Impra FF / Tex

Duopack

Dons Wash 250ml

Wash - Natural Fiber

Shoe Fresh 100ml

Shoes

Shoe Active Polish

Shoes

Tex Wash 250ml

Wash - Membrane

Lightflex Spray

Visibility

Impra FF Wash-In 250ml

Impregnation

Global Wash 100ml

Global

Leder FF Impra Spray 200ml

Impregnation

Impra FF Spray 250ml

Impregnation

Foam Active Reiniger 250ml

Wash - Synthetic

Micro Wash 250ml

Wash - Synthetic

Merino Wash 250ml

Wash - Natural Fiber