Voice of the Mountain

Sinds het bedrijf in 1980 werd opgericht in het zuiden van M√ľnchen, heeft ORTOVOX model gestaan voor de grootst mogelijke bescherming tijdens berg activiteiten. Als pioniers in de lawine branche, hebben we een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van reddingsapparatuur voor de bergen. Innovaties zoals de dubbele-frequentie lawine zendontvanger en Slimme Antenne Technologie, en de gerichte trainmetingen, zijn nog steeds waardevolle toevoegingen om bergsport elke keer een beetje veiliger te maken en zo te helpen bij het redden van levens.


In 1988 is ORTOVOX gestart met de productie van bergsportkleding, gemaakt van wol. Onze wol-experts hebben een zgn. draagcomfort systeem ontwikkeld van de eerste tot de derde laag. Dit biedt de allerbeste functionaliteit, bescherming en comfort in de bergen door de slimme combinatie van de natuurlijke materialen met andere innovatieve vezels.

ORTOVOX beschouwt zichzelf als zowel een zomer- als wintermerk. Onze passie voor ongerepte sneeuw tijdens skitochten of freerides motiveert ons merk op dezelfde manier als gedeelde ervaringen tijdens het bergbeklimmen, alpine klimmen of alpine tochten. Wat elke actie in ons bedrijf karakteriseert, is vriendschap. In het team, met klanten, partners en leveranciers. Buiten, en in het leven van alledag.