NL FR EN

Wij hebben het Groen Geregeld

En zo maken wij het duurzame verschil!

Bij TCK hechten we veel waarde aan duurzaam ondernemen en streven we naar een groene toekomst! Zo'n 75% á 80% van ons stroomverbruik wekken wij zelf op via onze zonnepanelen. Voor de resterende energiebehoefte hebben we besloten om niet zomaar groene stroom in te kopen, maar volledig te gaan voor 100% duurzaamheid, opgewekt in Nederland.

Grijze of groene stroom, dat maakt een wereld van verschil. Grijze stroom komt van fossiele bronnen zoals kolen en gas. Die raken op en dragen door CO2-uitstoot bij aan klimaatverandering. Daarom gebruiken wij Eneco HollandseWind® met Milieukeur.

Het Milieukeur is het officiële bewijs dat onze stroom op duurzame wijze wordt opgewekt in een Nederlands windpark. Elk jaar wordt onze stroom grondig getoetst door een onafhankelijke certificatie-instelling om te waarborgen dat het aan de hoogste duurzaamheidseisen voldoet.

Met deze 100% duurzame windenergie uit een Nederlands park zetten wij krachtige stappen in de energietransitie. Het maakt niet alleen ons energieverbruik duurzamer, maar vergroot ook de duurzame opwekcapaciteit in Nederland, en niet te vergeten, verlaagt onze CO2-uitstoot aanzienlijk!

Zo maken wij het duurzame verschil!

Op onze website kun je nog veel meer lezen over de initiatieven die wij nemen om onze ecologische footprint te verminderen. Kijk hiervoor op onze MVO pagina in het menu 'Over ons'.

TCK website