NL FR EN

Stoere kinderschoen voor het hele jaar door

Nieuw van LOWA: de FERROX GTX MID JR

LOWA geeft (letterlijk!) een verrassende draai aan het kindermodel van de FERROX. Want wie had gedacht dat de nieuwe FERROX GTX MID JR net zo gemakkelijk aan- en uitgetrokken kan worden als het lage model? Deze halfhoge kinderschoen is namelijk voorzien van het praktische BOA® Fit systeem. Een multifunctioneel concept dat kinderharten sneller laat kloppen, en niet alleen vanwege de coole prints. Ook de typische kinderleest, de dempende LOWA® DYNAPU®-tussenzool en het ondersteunende SUPPORT FRAME laten niets te wensen over.

Een kinderschoen moet vooral functioneel, robuust en licht zijn, drie doorslaggevende eigenschappen die echter zonder een praktisch sluitsysteem absoluut bijzaak worden. Want niets ergert kinderen meer dan onnodig opgehouden te worden op weg naar buiten. Precies daarom is de FERROX GTX MID JR uitgerust met een praktisch BOA® Fit systeem, waardoor het aan- en uittrekken van de schoen letterlijk in een handomdraai gaat.

In de frisse lucht zorgen de dubbel aangegoten LOWA® DYNAPU®-tussenzool en de specifieke kinderleest voor eindeloos speelplezier, ook omdat de lichtgewicht, robuuste schacht is voorzien van een ademend GORE-TEX-membraan. Bovendien is de LOWA® URBAN TRAIL JUNIOR-buitenzool aangepast aan de anatomie van kindervoeten voor een natuurlijk afrolgedrag en gegarandeerd een fantastische grip. Daarom zijn deze multifunctionele schoenen niet alleen waterdicht en houden ze de voeten betrouwbaar warm en droog, ze zijn ook heerlijk comfortabel en beperken de bewegingsvrijheid van onvermoeibare voeten niet. De FERROX GTX MID JR wordt afgerond met een kindvriendelijk ontwerp, dat zowel bij meisjes als bij jongens in de smaak valt.

Ouders willen alleen het beste voor hun kinderen en juist daarom moeten ze geen compromissen sluiten bij het kiezen van geschikte schoenen. Met de FERROX GTX MID JR kunnen ze beslist niet de fout in gaan, want deze halfhoge en kleurrijke multifunctionele schoen laat visueel en functioneel niets te wensen over. Niet bij ouders, maar ook niet bij kinderen.