NL FR EN

Lichte wandelschoen en trekkingschoen in één

Baanbrekend model van LOWA: de nieuwe INNOVO GTX MID (Ws)

Wil een baanbrekend schoenconcept nieuwe mijlpalen zetten, dan is innovatie nodig. Iets ongekends dus, zoals de INNOVO GTX MID (Ws). De multifunctionele light-trekking schoen combineert een volledig vernieuwde tussenzool van dempend LOWA® DYNAPU® met de stabiliserende eigenschappen van het klassieke SUPPORT FRAME. Enerzijds om op te vallen, anderzijds om een sportieve en jonge doelgroep aan te spreken.

Uit iets goeds iets nog beters maken, LOWA heeft het weer gedaan. Men neme het welbekende SUPPORT FRAME en combineert dat met een volledig nieuw zoolconcept en voilà: een nieuwe mijlpaal in het hiking segment. Zo heeft de INNOVO GTX MID niet alleen een tweevoudig aangegoten en comfortabel dempende LOWA® DYNAPU® tussenzool. Deze ultramoderne wandelschoen is ook bij de hiel voorzien van een extra hoge, stevige buitenzool, die optimale grip biedt dankzij het noppenprofiel en het grotere contactoppervlak.

Deze light-trekking schoen slaat ook nieuwe wegen in als het gaat om draagcomfort en profiteert van een robuuste materiaalmix van splitleer en textiel, een waterdicht GORE-TEX membraan en diverse ademende oppervlakken. Samen met een sportief manchet, de ver naar voren getrokken tweezone-vetersluiting en klemhaken zorgt dit voor een optimale pasvorm. Deze kenmerken worden aangevuld met een verhoogde stootrand en handige lussen voor eenvoudig aan- en uittrekken. Gemaakt voor kilometerslang wandelplezier in een klasse apart.

Multifunctionele schoen, lichte wandelschoen en trekkingschoen in één model? Het kan! De lichtgewicht en flexibele INNOVO GTX MID (Ws) is de perfecte metgezel voor zowel kleine en grote outdooravonturen als voor dagelijks gebruik.