4Daagse Nijmegen

Zowel de 4Daagse Nijmegen als TCK Sports Group dragen de wandelsport een warm hart toe. Door deze overeenkomst blijven beide partijen gebruikmaken van elkaars wandelsportexpertise en is er nog meer ruimte om de serviceverlening rondom de 4Daagse verder te ontwikkelen. Niet alleen ons wandelschoenenmerk LOWA, maar ook onze andere premium outdoor merken, waaronder DEUTER, ORTLIEB, LEKI, SIGG en SIDAS blijven wij onder de aandacht van het wandelend publiek brengen.

Koninklijke Nederlandse Zwem Bond

ARENA is de officiële sponsor van de KNZB en kleding supplier van alle disciplines: wedstrijdzwemmen, schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en paralympisch zwemmen. ARENA’s partnership ondersteunt de zwembond in diens missie om vanuit een sterke zwemtraditie het aantal zwemmers in Nederland te laten groeien op alle niveaus. Niet alleen in topsport en wedstrijdsport, maar ook vanuit het leren zwemmen als basis voor een leven lang zwemmen om gezond en fit te blijven.

Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport is van mening dat sport je lichamelijk en mentaal sterk maakt. Voor veel mensen met een handicap is sport dan ook dé manier om beter om te gaan met barrières in het dagelijkse leven. Met gepaste trots steunt ons bedrijf om deze reden al meer dan 30 jaar het Nederlandse Gehandicapten Ski Team.