Vacature Account Manager Bike voor Zuid-Nederland

Ben jij een gedreven en sportief commercieel talent?

Je bent niet van het verkopen om het verkopen. Je bent ook niet van de korte termijn doelen. Wat je wél bent, is iemand die bruggen bouwt en denkt in kwaliteit in plaats van kwantiteit. Je hebt hart voor de organisatie waar je werkt én voor je klanten. Je kunt je in mensen verplaatsen zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Wat we daarnaast ook zoeken, is iemand die van sport houdt. Dat is logisch, want onze business is sport: outdoor, wielersport, wintersport én zwemsport. Door jou worden klanten enthousiast over onze mooie producten. Samen met hen kijk je naar een goede samenstelling van de collectie en denk je mee over uitstraling en inrichting van de winkel.

Voel jij je aangesproken? Lees dan zeker verder! Want wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons sales team en hebben een vacature voor de functie van accountmanager voor Zuid-Nederland in het cluster bike.

Als Account Manager vertegenwoordig je TCK en daarmee een aantal van onze merken bij klanten en relaties, met als doel het opbouwen van een lange termijn relatie. Los van de korte termijn verkoopdoelstellingen, horen daar steeds meer kwalitatieve doelstellingen bij. Bij TCK zijn wij nadrukkelijk bezig om de merken, samen met onze klanten, zodanig te positioneren dat ze ook in de toekomst A-merk blijven.

Wat we van jou vragen:
- Een afgeronde opleiding in de commerciële richting, met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
- Een duidelijk pro-actieve en zelfstandige werkhouding;
- Sportieve uitstraling en instelling;
- Kennis van en ervaring met onze markt en vergelijkbare producten;
- Affiniteit én netwerk in de Bike-sector;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal;
- Woonachtig in je rayon (Zuid-Nederland);
- En uiteraard ben je hartstikke flexibel, creatief, stressbestendig en initiatiefrijk.

Wat we jou te bieden hebben:
- Een afwisselende en dynamische job in de sportbranche bij een ambitieus en succesvol bedrijf;
- Een functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden en een internationaal karakter;
- Een degelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Werkrayon ‘onder A12’.

Over ons:
TCK Sports Group is exclusief Benelux-importeur van ruim 25 A-merken in de outdoor-, fiets-, zwem- en wintersportbranche. Al deze merken behoren wereldwijd tot de top in hun segment. Zij maken en leveren innovatieve producten van de allerhoogste kwaliteit en zijn internationaal toonaangevend. TCK behartigt alle belangen van deze merken in de markt: van sales en marketing, logistiek en after sales tot service en garantieafhandeling. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kerkrade (NL). Daarnaast hebben wij showrooms in Willebroek (B) en Leusden (NL). Bij TCK werken ongeveer 70 mensen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 40 jaar en voor het grootste deel zijn het sportieve mensen.

Interesse?
We ontvangen je motivatie en CV graag vóór 20 februari aanstaande. Dit kun je mailen naar onze HR Manager Joyce Cransveld via joyce@tck-sports.nl.

Voor verdere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met de Sales Manager van het cluster Bike, Lemco van Dam, telefoonnummer 06-21452697.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.tck-sports.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.