Vorm jij altijd de sterkste schakel?

Lees hier onze vacature voor Account Manager Outdoor & Footwear!

Je bent niet van het verkopen om het verkopen. Je bent ook niet van de korte termijn doelen. Wat je wél bent, is iemand die bruggen bouwt en denkt in kwaliteit in plaats van kwantiteit. Je hebt hart voor de organisatie waar je werkt én voor je klanten. Je kunt je in mensen verplaatsen zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Wat we daarnaast ook zoeken, is iemand die van sport houdt. Dat is logisch, want onze business is sport: outdoor, wielersport, wintersport én zwemsport. Door jou worden klanten enthousiast over onze mooie producten. Samen met hen kijk je naar een goede samenstelling van de collectie en denk je mee over uitstraling en inrichting van de winkel. Voel jij je aangesproken? Lees dan zeker verder! Want, vanwege de flinke groei die we als bedrijf op dit moment doormaken, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team en hebben wij binnen ons sales team een vacature voor de functie van ACCOUNT MANAGER, in het cluster Outdoor & Footwear.

Als Account Manager vertegenwoordig je TCK en daarmee een aantal van onze merken bij klanten en relaties met als doel het opbouwen van een lange termijn relatie. Los van de korte termijn verkoopdoelstellingen, horen daar steeds meer kwalitatieve doelstellingen bij. Bij TCK zijn wij nadrukkelijk bezig om de merken, samen met onze klanten, zodanig te positioneren dat ze ook in de toekomst A-merk blijven.

Wat we van jou vragen:
- Een afgeronde opleiding in de commerciële richting, met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
- Een duidelijk pro-actieve en zelfstandige werkhouding;
- De wil en het vermogen om ook projectmatig te werken;
- Sportieve uitstraling en instelling;
- Affiniteit én netwerk in Outdoor en Footwear;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal;
- Kennis van en ervaring met onze markt en vergelijkbare producten is een duidelijk pluspunt;
- Woonachtig in je werkrayon, dit is ‘onder A12 en rechts van A27’ ;
- En uiteraard ben je hartstikke flexibel, creatief, stressbestendig en initiatiefrijk.

Wat we jou te bieden hebben:
- Een afwisselende en dynamische job in de sportbranche bij een ambitieus en succesvol bedrijf;
- Een functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden en een internationaal karakter;
- Een degelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

TCK Sports Group is exclusief Benelux-importeur van ruim 20 A-merken in de outdoor-, fiets-, zwem- en wintersportbranche. Al deze merken behoren wereldwijd tot de top in hun segment. Zij maken en leveren innovatieve producten van de allerhoogste kwaliteit en zijn internationaal toonaangevend. TCK behartigt alle belangen van deze merken in de markt: van sales en marketing, logistiek en after sales tot service en garantieafhandeling. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kerkrade (NL). Daarnaast hebben wij showrooms in Willebroek (B) en Leusden (NL). Bij TCK werken ongeveer 65 mensen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 40 jaar en voor het grootste deel zijn het sportieve mensen.

Interesse? We ontvangen je motivatie en CV graag vóór 10 juli aanstaande. Dit kun je mailen naar onze HR Manager Joyce Cransveld via joyce@tck-sports.nl.

Voor verdere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met de Sales Manager van het cluster Outdoor & Footwear, Jeroen de Wit, telefoonnummer 06 55 85 45 26.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.