deuter feliciteert Team SD Worx

Oppermachtig in de Giro d’Italia Donne

Team SD Worx werd in 2011 opgericht en is sinds 2015 het beste vrouwenteam ter wereld in de UCI ranking. En dat heeft het team afgelopen tijd nog maar eens waargemaakt! In de Giro d’Italia Donne heeft het team niet alleen het eindklassement gewonnen, maar ook drie etappes, de jongerentrui, het puntenklassement én de titel van beste team. Het merk deuter, algemeen bekend als dé rugzakspecialist, is tot en met 2022 sponsor van het reismateriaal van dit fantastische damesteam en feliciteert Team SD Worx met deze geweldige prestatie!

Naast een succesvolle Giro d’Italia Donne heeft het team ook de hoofdprijs in de wacht gesleept bij La Course, een koers die vier uur voor de start van de eerste etappe van de Tour de France van start ging in Brest. Dit wielerseizoen kan het dus niet op voor Team SD Worx!

Samenwerking
De samenwerking tussen deuter en Team SD Worx is een mooie match. Wielrennen is een toegankelijke en groene, oftewel duurzame sport. Duurzaamheid staat centraal bij het merk deuter. Het merk probeert namelijk altijd zo duurzaam mogelijk te handelen. Zo zijn de deuter producten sinds zomer 2020 volledig PFC vrij en worden de rugzakken uit de UP collectie volledig van PET flessen gemaakt. Bovendien bestaat het Team SD Worx uit alleen vrouwelijke fietssters. deuter staat bekend om haar rugzakken met SL label, die speciaal gemaakt worden op de anatomie van het vrouwelijke lichaam. Het SL label van deuter is dan ook een passend accessoire: een accessoire dat onder andere staat voor alle sterke vrouwen die toppen bereiken, van de natuur houden en een uitdaging niet uit de weg gaan. En laat dit nu perfect bij de dames van het Team SD Worx passen.

deuter wenst Team SD Worx heel veel succes met de komende wedstrijden!

Credits foto 2 en 3: Getty Images