Met de genen van een outdoorschoen

LOWA MALTA GTX MID

Als het weer onvoorspelbaar is, zit je met de MALTA GTX MID (Ws) van LOWA in ieder geval altijd goed. Deze hoge vrijetijdsschoenen zijn gemaakt van robuust splitleer dat, in combinatie met de waterdichte en ademende GORE-TEX voering, de voeten betrouwbaar droog houdt. Ideaal dus voor het najaar, waarin de ene dag de zon schijnt en de volgende dag de regen met bakken uit de hemel komt.

De halfhoge MALTA GTX MID is dankzij verschillende stijlelementen, waaronder het geweven LOWA logo, reliëf in het leer en de doorgestikte textielrand, uitermate geschikt voor gebruik in het dagelijks leven. Spijkerbroek erbij en een hemd of blouse en je bent klaar om erop uit te gaan. Maar, zoals je van LOWA mag verwachten heeft dit model meer dan alleen een casual uitstraling. Naast de eerdergenoemde features is de MALTA GTX MID ook voorzien van een direct aangespoten tussenzool, bestaande uit twee verschillende lagen LOWA DynaPU®. Daarnaast zorgt het noppenprofiel van de buitenzool niet alleen voor de nodige demping en optimale grip, maar vooral voor een perfect draagcomfort. De MALTA GTX MID is een functioneel totaalconcept: flexibel genoeg voor dagelijks gebruik, stabiel genoeg voor wandelingen in de natuur.

De MALTA GTX MID van LOWA is verkrijgbaar in een herenmodel en een damesmodel dat aangepast is aan de anatomie van de vrouwenvoet.