Dubbel genieten met Deuter

Kleine, functionele rugzakken voor een wandeling mét picknick

Naar buiten en genieten van al het moois om je heen. Welke maatregelen ook van kracht zijn, dit kunnen we blijven doen. Wandelen is goed voor je, zowel voor je lichaam als je geest. Je hebt niet veel nodig én je bent lekker buiten. Als je gaat wandelen is het natuurlijk wel lekker om iets te eten en te drinken mee te nemen. Even een pauze nemen, wat eten, drinken en kletsen, en weer verder. Al je spullen neem je eenvoudig mee in een Deuter rugzak! Groot of klein, lichtgewicht en met of zonder regenhoes, Deuter heeft voor iedereen de perfecte rugzak. Aan jou de taak om je rugzak te vullen met lekkers en op pad te gaan.

Klassieker op en top
De Futura is toch wel een van de klassiekers van Deuter. De variant met een rits is ideaal voor een sportieve wandeling, waarbij je ook nog de tijd neemt voor een uitgebreide picknick. Deze modellen, de Futura 22 SL, 24, 26 SL, 28 en 30 EL, hebben onder andere een voorvak met organizer, een verstelbare borstgordel, een binnenvak voor waardevolle spullen, elastische zijvakken én een afneembare regenhoes. Met een inhoud van minimaal 22 liter heb jij genoeg plek voor een lunchbox, drinkfles, deken, een spelletje en wat je allemaal nog meer meeneemt voor een dagje in de buitenlucht.

Lichtgewicht onderweg
Wil je juist lichtgewicht op pad? Kies dan een Speed Lite rugzak. De kleinere modellen hebben een sportieve v-snit en anatomisch gevormde schouderbanden, zodat jij optimaal en vrij kunt bewegen. Veel draagcomfort en handige, technische details, zonder extra gewicht, dát is het motto van de Speed Lite. De modellen met een inhoud van 12, 16 en 20 liter hebben onder andere een verstelbare borstgordel, een afneembare heupgordel, een ritsvak aan de bovenkant, een elastisch binnenvak én elastische buitenvakken. Genoeg plaats dus om je spullen op te bergen en toch lichtgewicht op pad te gaan.

Compact en sportief
De AC Lite neem je zonder problemen mee op een wandeltocht met een ontspannen eet- en drinkpauze. Deze rugzakken bieden een laag gewicht en maximale ventilatie, wat wil je nog meer? De AC Lite modellen, variërend van 14 tot 26 liter, hebben verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een dekselvak, elastische zijvakken en een elastisch binnenvak. Daarnaast hebben deze rugzakken een afneembare regenhoes, zodat je je niet tegen hoeft te houden door een regenbui. Lunchbox en drinkfles mee en…genieten!

We wensen je veel wandel- en picknickplezier!