TCK is klaar voor het nieuwe inkoopseizoen

Kom de wintersport nieuwigheden opsnuiven in onze showrooms!

Van maandag 11 januari tot en met dinsdag 19 januari (m.u.v. het weekend) vinden in onze showrooms in Willebroek (België) de "TCK Brand Preview Dagen" plaats. Op deze dagen kunnen onze klanten uit België en Luxemburg zich oriënteren op de nieuwigheden voor komend seizoen en inspiratie opdoen voor hun winkel. Ook onze andere merken, niet direct gerelateerd aan wintersport, zullen tijdens deze dagen niet ontbreken.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en implementeren wij alle richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. We creëren in onze ruime showrooms een veilige ontmoetingsplek, waar onze klanten de producten persoonlijk en in een ontspannen sfeer kunnen bekijken, wat zeker de moeite waard zal zijn. Onze klanten hebben via de mail reeds een uitnodiging ontvangen met een link naar het online aanmeldformulier. Mocht je deze mail onverhoopt gemist of niet ontvangen hebben, aarzel dan niet om contact op nemen met je vertegenwoordiger!

Voor onze Nederlandse klanten geldt dat vanaf 11 januari in het Sports Business Center in Leusden alle showrooms klaar zijn voor het nieuwe inkoopseizoen en jullie van harte welkom zijn! Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan oriënteren en inkopen, vragen wij alle klanten om van te voren een afspraak te maken. Op die manier ben je ervan verzekerd dat onze vertegenwoordigers tijd voor je hebben en dat het niet te druk wordt in de showrooms. Zie voor meer informatie de link naar de website van het SBC onderaan dit bericht.

We hopen jullie te mogen begroeten in een van onze showrooms!